Adsmyr Bnde bu kararsızlığı çok yaşıyorum Erzurum’da öğretmenlik yapıyorum izne ayrılınca doğum için Ankara’ya geleceğim burda ilçede hasta sayısı az o yüzden devletten gayet memnunum hiç özel aramadım ankarda da şehir hastanesine dosyam açılsın diye gittim evet çok dikkatli bakmadılar ama aletleri falanda buraya göre aşırı aşırı iyiydi ultrasonda kalbini herşeyini gösterdi doğum içim kesin şehir hastenesi olur diyordum. doğumda bir sıkıntı olursa eğer bebekte felan herkes onun için özeldense devlet hastanesini önerdi bana bu yüzden devlet diyordum ancak buradaki yazıları okuyunca da kafam karıştı yine
Blossom Adsmyr şehir hastanesi yeni yapıldığı için aletleri yeni. Ama doktorların geneli Zekai Tahir Burak'tan gelme. Oranın nasıl bir hastane olduğunu duydunuz mu bilmiyorum. Bazı iyi doktorlar da var ama doğumda hangi doktor çıkacak şansa bilemezsiniz. Daha az önce doğum hikayesi okudum orada. 2 gün normal doğum için zorlanıp eziyet çeken sonra sezaryene alınan annenin hikayesi. 🤦♀️
Adsmyr Blossom yani genel olarak iyi yorumlar okumuştum o yüzden ora olur diyordum ama şimdi yine çok kararsız kaldm
Baharbal Blossom ben orada doğum yaptım benim şansıma mı bilmiyorum hiç Bi sıkıntı yaşamadım memnun ayrıldım
Gmzsertkaya Adsmyr ben bugün şehir hastenesine gittim ilk muanemdi değerlere göre 6 haftalık gebeyim. Doktora kaç haftalık kese ne durumda diye sorduğumda yüzüme bile bakmadan kese iyi kaç haftalık olduğunu bilmiyorum 10 gün sorma muamele gel dedi. İlk kötü örneği yaşamış oldum. He bide tam 1 DK ultrasonda baktı. Tam ben sedyeden silinip kalkarken başka doktor ve hasta girdi göz göze geldik müsaade ederseniz pantolomu çekeyim dediğimde dışarda bir sürü hasta bekliyor dediler 🤦🏻♀️
Ayse-hfs89 İlk doğumumu zekai tahirde yaptım ağlamaktan helak oldum Sonrasında özel oda tuttuğum için refakatçi kalabildi yanımda ikinci doğumumu ankara hastanesinde yaptım bebeğim doğumca yatak olmadığı için tekrar sancı çektiğim odaya gittim kızımla😞baktılar çocuk için steril değil diğer doğum yapan annelerin odasına refakatçi koltuğuna oturttular ikisi de birbirinden berbat deneyimlerdi şimdi koruya gidiyorum nasip olursa doğumumu da orda yapmak istiyorum
Adsmyr Gmzsertkaya muayeneler için özele gidip doğum için şehir hastanesine gitmek nasıl olur acaba? Yeni doğan bölümü için en iyi orası diyorlar çnkü
Blossom Adsmyr özelde hastane seçerken de zaten yenidoğan bakım ünitesi olan hastane seçmelisiniz. Şehir hastanesinin yenidoğan ünitesi tamamlanmış mı ki? Birkaç ay önce yoktu daha.
Bebis_89 Gmzsertkaya tabiki özel hastane ama devlet hastaneleride iyi diyorlar doktora ebelere bağlı.. Tabi ben iyi bir devlet hastanesine hiiiççç rastlamadım.. Geçen gün kabızlık için gece devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ve doktor bana ben ne yapabilirim diye bi cevap verdi insanın suratına bir doğru bakmıyorlar niye geldin bu saatte der gibi cerrahlık polikliniğe gidicekmişim saat gece 4te bana bunu söylüyor... Bu kadarda küstah ve meslek hayatlarından nasibini almamış doktorlarda var.. Tercih senin 2bin lira ver git özelde doğum yap derim ben.
Emin_e Bu sabah ankara sehir hastanesinde dogum yaptim ve tavsiye ederim:) hic oyle insan muamelesi gormeme falan olmadi,cok iyi calisanlar, hepsinden Allah razı olsun
Adsmyr Emin_e normal doğum mu yaptınız sezeryan mı kendi kuzenim de sezeryandı oda çok memnun kalmıştı bana o tavsiye etti hatta
Kbra7777 Gmzsertkaya eğer seviliyorsa tabii ilgilenirler gerçi benim arkadaşım kendi hastanesinde doğun yapacaktı riskli die kabul etmediler kız 9 ay aynı doktora gitti en son gün zor zar bi doktor buldu özelde (yenimahalle)
Cansu77 Merhaba ben aşkın hocaya gidiyorum koru hastanendeydi kendi özel kliniğini açtı hastaneye gore fiyatı daha uygun ve çok ilgili bir doktor herşeyiyle ilgileniyor ve söylüyor tavsiye ederim istediğiniz her hastanede doğum yaptırıyor
Gmzsertkaya Cansu77 merhaba ben muanehane taraftarı değilim ya zaten iş yerinden zar zor izin alıyorum gidip işlerimi hemen halletmem gerekiyor oradan oraya koşturmak bana göre değil
Adsmyr Emin_e hangi doktor dü acaba bide azarlama falan gibi şeyler yok değil mi gerçkten bnmde kafam çok karışık merak ediyorum sizi de bulmuşken sormak istedim