kızlar ilk 6. haftamda kalp sesini duyamamıştım bebeğimin doktor 10 gün sonra cagırdı geç döllenme olduğu için geç duymus olduk kalp sesini ama ben bu 10 günlük süreçte kendimi yedim ağladım sürekli instagramda boş gebelik olan kişilerle konuştum benimde kesin böyle olacak diye daha sonra 12+4 ikili test yaptırdım çok şükür burun kemiği görüldü herhangi bi sıkıntı çıkmadı doktorum fevkalede dedi ense kalınlığı vs. şimdi 24 haftalık hamileyim 22+3 de detaylı usg yapıldı hiç sorun çıkmadı şükür yüzünü tam göremedik kordon vardı doktor baya uğraştı biraz gördük en son bi tarafına dönük net gördüm ama şuanda dudak damak yarığından şüpheleniyorum abimde var doktora sordum özellikle oda ne gibi dedi dudaklarında burnunda bırsey yok dedı ama usg o an bulanıktı eve gelince yazdım doktorda yine göstericem ben sana hatırlat dedı kızlar eğer dudak damak yarığı olsa idi ikili testte veya detaylıda cıkarmıydı ( bu arada eşim detaylıda video cekmişti sanki orda bi gariplik var gibi durdurup durdurp bakınca işte dudağında birşey var diyip ağlıyorum ) çok belirgin mi oluyor dudak yarığı acaba yoksa gözden kaçar mı. annem çok kızıyo güzel hamileliğin var sen mafediyosun diye dua edin cuma günü birşey cıkmasın