YelizA ya benim kaynanam eltimin çoçuğu 2. karnındaydı erkekti 1.cocupu insanlar karnındakinin cinsiyetini sordu sordu başta yalan söylediler gelişimi yok cinsiyeti önemli değil dediler sürekli sonrada dediler doktor bir kız bir erkek diyor bu şekilde smylemediler bize bile aynı yalanı söylediler eşimle bana ben eşime ailen biliyor söylemiyor dedim yanlış anladı kavga ettik çok kızdı bana ailem bana yalanmı söylüyor yani ne dedi bir daha konu açmadım aradan zmaan geçti kaynım eşime erkek cinsiyeti belli dedi ordan yalanları ortaya çıktı fakat ben kız erkek ayrımı yapmalarına ve bunu saklamalarını yutamadım çok üzüldüm şuan 2ayı doldurucaz şimdiden herkess cinsiyet sorar oldu ben kız dediğimde bana davranışları drğişir birşey derler diye üzülmekten korkuyrıum ama sırf inatta kız istiyorum ama 15şubatta cinsiyet öğrenicez eşim ağzını tutamayan biri öğrenmesini istemiyorum ailesine söyler ailesininde bilmesini istemiyorum çok şey yaptılar bana çünkü hak etmiyorlar ama eşime bunu belli etirmeden doktora bir kız bir erkek mi dedirtsem yooksa kendini göstermiyır diye birşey varmış onumu kullansam yada başka fikri olan🤔🤷🏻♀️