Mucizem34 Kizlar 21+4 haftaligim sag kasik ve bacagim arasinda tuhaf bi agri var ve sanci gibi gelip gidiyor sizde oldu mu hic lutfen bilgi verin😔
NaimeYilmaz Mucizem34 24+5 olduk sureklı bı yerlerm agrıor sızlıor sancı kramp gırıor .. Hep normal karsılıorm şahsen sorgulama geregı duymadım hamılelıkte normal dıe dusunuorm ama sız ıcınz rahat etmıorsa gıdın doktora
sare55 Mucizem34 banada sag bacagimdan kasigima vuruyodu süt iciyodum yogurt yiyodum geciyodu. magnezyum veya kalsiyum eksikliginden bence. doktora danısın. birdahaki randevunuzda
Mucizem34 NaimeYilmaz ama bazen bnde herseyi bebege bagliyorm bilemiyorum artik Allaha emanet olsunlar 😊
NaimeYilmaz Mucizem34 illakı bebekten ötürü buyuyor sonucta. Ben fazla rahatm belkı blmıorm sızı yanıltmak ıstemem enfeksıyon agrısı gibiyse doktorada gıdn tabı
Mucizem34 sare55 bnmde oyle oluyor nasil desem damar gibi atiyo kasikla bacagimin arasi sanki batip cikariyolar bisy anlamadm gitti
Aliasafinannesi Benimde sol bacagimdan kasigima dogru giriyordu kimildayamiyodum çok acı çekiyordum. Magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Oysaki süt yoğurt çok yerim. Magnezyum verdi dokotrum uzun zamandır yaşamıyorum çok sukur
Mucizem34 Aliasafinannesi canm valla artik ne yiyecegimi bile sasirdim demir eksikligi falanda var hepsi birden oluyor
Aliasafinannesi Mucizem34 insan zaten hangi vitamini atacağını şaşırıyor ondan sonra hızla kilo aliniyor
sare55 Mucizem34 ay evet bazi gunler geliyor ve hic gitmicek gibi oluyor hemen bi süt isitiyorum. iciyorum. bebeginle alakali degildir stres yapma. doktoruna danıs. magnezyum eksikligi dicek muhtemelen.