Sinemakts Kızlarr merhaba miniğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? 6 haftasında gittim duyamadık 7 haftaya girdim şimdi yarın tekrar gitcem duyarmıyım ..:((
pink01 Sinemakts ben 6+3 karından ultrasonla duydum. sizinki geç döllenmedir duyarsınız inşallah 10. haftaya kadar duyamayanlar oluyormuş endişe etmeyin
Tstnptt Sinemakts 7 de duydum cnm ben ama çok az geliyo gibiydi yeni başlamış büyük ihtimalle demişti
Sinemakts Evet doktorda öyle olabılır dedi. Bide doktorda gelişmeyebilirde gelişebilirde dedi olabılecek ihtimalleri söyledi işte ondan kafaya taktım
Melikeozdemir Sinemakts bilmiyorum iki doktora gittim ikiside alttan bakabilir miyim dedi bende bir zararı yoksa dedim yok dediler
Asem_94 Sinemakts benimde alttan bakıldı çünkü kalp atışı alttan duyuluyomuş çok şükür az falan değildi sesi hiç bir sıkıntı yok şuan elhamdülillah...
Tstnptt Melikeozdemir bence bidaha mecbur olmadıkça baktırma canım bnmde sesi az geliyo alttan bakalım dedi yok dedim su iç sıkış gel dedi öyle yaptım baya netleşti riskleri var aşağıdan kontrolün
Asem_94 Sinemakts 7.haftalıkken duydum. Sinemakts stres yapmayın inşallah allahın izniyle duyarsınız🤲