Derya6121 Liya_ 28+0 ım 1400 dedı bana bence cok kılosu yok iri dıyebılmek ıcın 25 . Haftamda 1 kg demıstı fazla degılmı dıye sorduğumda yok demıstı
Liya_ Derya6121 İnternette araştırdım 1100 gr kadar normal yazıyordu. Anlam veremedim doğrusu 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem bakalım kaç kg almış olucaz
Yvsbsra 27+5 de 1193gr 36cm di doktorum banada iri bebek olabilir normalde zorlanabilirsin dedi şuan 31+2yiz bu haftasonu gidicez bakalım ne kadar oldu
Derya6121 Liya_ birde şöyle bir durum var eşim de bende uzunuz 1.90 eşim mesela ve kalıplıyız bu kılo boy olayı genetik bebeğimde minyon olmayacağından bana normal gelıyor
ggmmzz9 Liya_ ceviz ben gunde 3 4 tane yiyorum fazlasi iyi olmaz demislerdi 🤗 bebise bol bol kilo olur ins
Smraozn12 Liya_ cnm bnde 27de 1300gr 37 cm di maşallah ıyı demşti. 36da ise 2550gr 48cmdi buseferde geriden geliyo dedi 1hfta 😐 yani anlıcagnz Bi bakmşsn önde gidiyo Bi bakmşsn geride önemli olan sağlıklı olmaları 🙏
hohomoromu Liya_ 28. Haftada genelde 1 kilo olur bebekler iri bebek olup olmuyacagı genelde son haftalarda soyler doktorlar iri bebekler son adet tarihinzden 1 hafta ve ya 2 hafta ultrsn ölçümlerinde önde giderler