Kuzucugunannesi Melikekpln 30+5 oldum canim sol kaburga agrim oluo özellikle gündüz onun dışında ilk günden bu yana sık idrara çıkıyorum cok yorulunca 2 gün cok yoruldum pek fazla hatta gic oynamadi diyebilirm birde bende talesemi var yoruluyom hemencecik onun disinda iyiz şükür
Ozgelin Bende 30+5 kzlar bel ağrım ve kuyruk sokumum ağrıyor arada..mide ekşimesi hiç geçmiyor zaten..üstüne birde gebelik şekeri ne ararsanız var bende bi an önce Zamn geçsin doğsun istiyorum..
Gizemdi Melikekpln bende 30 haftaligim karnimin alt kisminda surekli bi baskı ve agrı var sizlerdede oluyomu 😣
nektarin_moms Biz de 32+4üz. Çok kötü aşağı baskı yapıyor. Ayağa kalktığım an tuvaletim geliyor. Hiç bu kadar sık tuvalete gitmemiştim hayatım boyunca. Hatta kaçırcam diye korkuyorum😨
Minigim_ 31+3 olduk kasık ağrısı bende yaşıyorum ama nst girdim dün sancı falan çıkmadı çok şükür 3 hafta sonra tekrar gitcem doğumu konuscaz bakalım ne zaman diyecek mart sonu tahmini sezeryan olcam mecburi
Milena21 Nslhn2019 bazen bi yerde toplanıp kasıyor kendini onun dışında çok hareketli maşallah ama iş yaptığım günlerde hiç hareket yok nerdeyse
Melikekpln Aysgl_trl_trn saymadim valla yarin sayayim bi. Yeri daraliyor dogru ama. Karnim sertlesti baya