humeyraal Kizlar dun sabah sezaryen oldum sütüm hic gelmiyor gelmesi için napmam gerekiyor kafayı yicem resmen
Cnsgizem humeyraal hayırlı olsun ilk önce 🌸 karadut özü duymuştum sulandırıo öeyva suyu gibi içiyorsun baya süt yapıyor kullananlar öyle söylüyor istersen Bi dene hem doğal. İnş gelir hemen bol dua 🤲🏼🌸
sonsuzmasalim humeyraal Sezaryanda 5 güne kadar sürebilir sütün gelmesi. Ilık suyun altında göğüslerine masaj yap, bol su iç, sürekli emzir bebeğini. Şuan Kolostrum geliyor senden ve bu bile bebeğine yetiyor 🌼 sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
CanselMayis humeyraal bol sıvı tuket birde damla kullanabirsin ve sıcak duş dusta gosune mesaj yaparsan etkisini görürsün
Muge0609 humeyraal Bol sıvı Tüketmen Lazım. Şuan Hastanedesn Galiba Eve Geçince Pekmezli Yumurta Yapıp Yiyebilirsin. Bulgur Pilavıda Süt Yapan Şeyler Arasında. Göğsüne Sıcak Kompresler Uygulayabilirsin.Ve Bol Bol Emzirmen Lazım Onunda Etkisi Var Sütün Devamında.Dinlenmek Stres Yapmamakta Sütü Etkileyen Durumlar Arasında. YEni Doğum Yapmışsın Normal Çok Fazla Gelmemesi Bebek Emdikçe Artacaktır Sütün. Eve Geçincede Dediklerimide Yemeye Dikkat Et. Rezene Çayı Arttırır Sütü Onuda Deneyebilirsin.Ama En Önemlisi Stres Uykusuzluk zbol sıvı Tüketmek ☺️
Asyamoms35 İlk önce bunu bu kadar düşünmemen lazım . Destekleyici olarak rezeneli kimyonlu çay içebilirsiniz baya süt yapıyor 🙏🏻 Stres çok etkiler sütü bol bol su için en önemli şey su sonra inşallah gelecek sezeryanda olur böle biraz 💕
TwinsmomDA humeyraal canm duş aldırdılar bana ebede eliyle yardim etti 4.gun bugün yavaş yavaş geliyor hersey hikaye su iç bol bol Bide 2saate bir sağ gelmedi diye üzülme gelcek sütlerimiz bide ben prematüreyim damla damla olduysa sende de olur