Seymasayinn Hayırlı Akşamlar 🙂 39+4 haftalığım bir kaç gündür karnımdan çıt çıt diye sesler geliyor . Bebeğin kemiklerinden mi geliyor ya da ekleminden mi anlayamadım . Siz böyle birşey yaşadınız mı?
Ezgiali Seymasayinn karniniz catliyor olabilir karin catlayinca genelde o sesler duyulurmus diye duydum ama bilmiyorum 😊
shdemir Seymasayinn 32 deyim son 2 3 haftadır banada oluyo dalga gecerler diye kimseyede demedim😂 yanlız olmadigima sevindim suan😊
ArzuuzrA Seymasayinn bende 34 haftalığım 28. Haftadan beri öyle kemiği çıtlar gibi ses geliyo ondan sonra hareket etmeye başlıyor dışarıdan baya baya duyuluyor çıtlama sesi ama sormadım hiç ☺
Gulya 34*6 gunluk hamileyim bende ayni soruyu sordum .. hickirik dediler baana.. ya düşünsenize minicik bebeğimiz hickiriyo ne kadar tatli
Pnrms tazeanneyasemin bende kesin ve net söylüyorum tıp da dahi cevabı bulunamayan birşey 😂 bir kaç doktora sormam ile sabit. Zaten hıçkırıkda karında belirli aralıklarla hissedilen atmalar oluyor. Çıtlama ise (bende) günde tahmini 3 defa ve ard arda değil..
Seymasayinn İçim rahatladı teşekkür ederim hepinize yorumlarınız İçin. Yarın doktor kontrolüm var ona da soracağım doktorun dediğini de size iletirim. ☺