Masalmisali Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu haftalarda mide bulantisi baş dönmesi halsizlik ve bulanık görme gibi durumları yaşayanlar var mi ?
Leylacetinkaya Masalmisali henüz 33 haftaliğiz 😊Ama böyle birşey hiç yaşamadım. Bir bilgim yok ama yorum yapim en azından üstte durur .💕
Cndnbzkrt Masalmisali malesef bıktım şu mode bulantılarından ilk başta da beterdi şimdide başladı hem yakıyor hem bulanıyor yarın kontrolum var sorucam bu haftada mide bulantısının sebebini
Snygrl Mide bulantısı yok ama bulanık görme ve halsizlik var bulanık görme ara ara oluyor halsizlikte sürekli var hiç kalkasım gelmiyor
Masalmisali Snygrl sordunuz mu peki doktorunuza? Benmde son bir kac gündür öyle gözlerime ağırlık çöküyor bulanık görüyorum başım dönüyor falan🤦♀️ yerimden kalkmak istemiyorum
Kadriye20 Bennnn🙇Tam 34. Haftadayim mide bulantisi ve halsizlik var sanki hamileligimin ilk aylarini tekrar yasiyor gibiyim
Yamanannesiyim Ben de 33+6 dayım ve mide bulantım var aynı anda bi sıcak basması ve terleme geliyor afedersiniz çıkartmadan rahatlayamıyorum işin garibi gebeliğimin başında hiç bulantım olmadı 🙆🏼♀️
Masalmisali Cndnbzkrt Rabbim yardımcımız olsun 🤲 idrar yollarınızda enfeksiyon iltihap varsa eger mide bulantisi yapar. tahlil yaptırdınız mi daha once
Rabiaust Masalmisali bulanıkngörme birz oluyo bu doğalmış snrm ben de günlük bilgilerinde Burda görmüştüm. Halsizlik de var.. Ama son haftalar die de olabilr. Yemk yerken bazn midem Bulancak gibi oluyo çok deil hepsinden biraz 😅
Snygrl Masalmisali hayır canım sormadım gözlerim zaten problemliydi benim ondandır diye düşünüyordum hiç garipsememiştim sizden de duyunca bi şüpheye düştüm halsizlikte artık ağırlaştım iyice doktoruma desem normal diycek kesin evham yapmıyorum fazla
Mervekr Masalmisali bulanık görme sıkıntı olabilir idralde protein fazlalasinca oluyor diye biliyorum tehlikeli bir şey mutlaka doktorunuza söyleyin
Zeyk Bu söylediklerin idrarda protein veya tansiyon sıkıntısı olabilir. Doktora danışın. 34.haftam bitmek üzere bunları yaşamıyorum ben.
Girl_and_mama Masalmisali bulanik gorme hatta baş agrisi sorunu ve halsizlik yasiyorum ama normal bir durum olduğunu ogrendim endiselenmemize gerek yokmus 😊 bazen ocak basinda suyun kaynamasini bile bekleyemiyorum bir yere tutunmak istiyorum ya da hemen oturmak 😏
mehtap_xxx Masalmisali 35+3 teyim. bende hepsi var. mide bulantısı bazı yediğim şeyler yüzünden oluyor. mesela bu aralar bulgur vb bana çok dokunuyor. ondan uzak kalmaya çalışıyorum. onun dışında da halsizlik zaten gayet normal, iyice ağırlaştık.