Minimini04 Kubrahids16 ben 2. İsmi kayra koyucam kimin ne düşündüğü çokta umrumda değil ama bence erkek ismi 😂😂
OzlEmrah Epelinkiran benim ikizlerim olacak Kıza Güneş erkeğe Bulut düşündü eşim ama tabi hala kararsızız 😅
Bensuu OzlEmrah doğa ismi vermek çocuğa çok ağır geliyormuş diye duymuştum ama net olarak bişi diyemiycem 🤗
Epelinkiran OzlEmrah bulut da düşündüğüm isimlerden biriydi ama bu ara çok var bi de ilk aklıma gelen güneşti. Hem kız hem erkek güneş diye tanıdıklarım var benim 😊
Glsh İsim işi zor iş Babası Ali Nejat diyor ben Can yada Yamaç diye düşünüyorum nezaman karar veririz bilmem😕😊
OzlEmrah Bensuu Canım doğrudur bilmiyorum anlamı kötü olmasın yeter dedik bizim için.. ama hala kararsızız 22 haftalık hamileyim Emin’im doğana kadar daha çok isim buluruz 😂😂🙈🙈
Hlyfrz AyeKantar arden ismi ermenice ama siz bilirsiniz. Bende cok begenmistim esim ermeni tohumu derler yahudi ismi koymam dedi😂
AyeKantar Cansu2018 arenin anlamını araştırdınızmı? benimde hoşuma gidiyordu ama anlamnı okuyunca vazgeçtim
Cansu2018 AyeKantar evet bi sakinca yok. Bircok anlami var.Kum tanesi demek. Ayrica agac turu. Gunesin ogullari demek cok eskilerden kalma.