Sultan1903 Son 78 🌸 su gibi aksa zaman,son günü düşündükçe heyecanlanıyorum, sizlerde durum nedir nisan Anneleri?☺️
BusraDevlet83 Sultan1903 Şu bebeğim kısminda bebek ve anne için yazılar değişiyor ya, işte ben o şeyi seviyorum.🙂
Ay-se-tufnk Sultan1903 valla bende keyfi olcam cunku normal yapamam korkak biriyim o konuda ikinamam asla Allah'ın izniyle insallah bakalm 37. Hafta da aliyor doktor bakalm suan 22+1 deyiz daha konusmadik doktorla
Sultan1903 Ay-se-tufnk Benim de karar vermemdeki en büyük etken ağrı eşiğimin inanılmaz düşük olması. 38 dedi bana ama ne olur 30.haftalara girince bilmiyorum.hayırlısı Allahtan inş.
Sultan1903 BusraDevlet83 bir gün daha bitti şükrü ile motive oluyorum😂 sabırsız bir yapım var,korkudan değil heyecandan doğurucam galiba yada tansiyonumu çıkarıcak diyorum🙈☺️ malum ilk bebe
BusraDevlet83 Sultan1903 Bunlar heyecanlı bekleyişler. Ben de o ana yaklaşsam bende de olur. Şuan sadece 00:00'da ki yeni cümlelere odaklıyım. 🤓
[silindi] Acı esigi dusuk olduğunu nasıl anlıyorsunuz kızlar ya 🙈 benimde ilk doğum olacak acayip korkuyorum motive edici doğum videoları izleyip bende yaparım diyorum ama insallah yapabilirim sezeryanda beni korkutuyor o cekistirmeler vs izliyorum kaldıramam herhalde genel anestezi de olmak istemem doğum anını görmek için nasıl olacak bilmiyorum epidural düşünüyorum normal doğumda o da cok öneriliyor 💁🏻♀️ Aşırı karmaşık duygulardayim 30+1 bu arada