GulcanYvz Busraklc01 canım ben ilk ultrasonumu olmaya gittiğimde 6+5 olmam gerekirken 6+3 çıktı ben de bilmediğimden pek hemen korktum doktora sordum acaba bebeğim iyi değil mi diye güldü bana herşey yolunda döllenmeyle alakalı dedi hatta adete göre 7haftalık geliyor ki daha yeni 5 haftalık olmuş oluyor buda geç döllenme demektir dedi ben o zaman öğrenmiştim dert etme canım ama yine de bol bol ceviz fındık fıstık yoğurt yumurta ye
Busraklc01 GulcanYvz bende genelde bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışıyorum yoğurt meyve sebze. Ultrasonda bakıyorlar haftasıyla uyumlu normal
Yaseminsila Busraklc01 benimde 30 +5 olması lazım sata göre ultrasonda 30 haftalik çıkıyor bugün doktor geriden geliyor dedi
Ececik07 Yaseminsila gerilik olması için en az 2 haftayı geçmesi ve amniyon sıvısının azalması gerekiyor ondan dert etmeyin doktorunuz biraz tedirgin etmiş durduk yere. Cihaza göre de değişiyor ben bi gidiyorum 1 hafta geri önemli değil bunlar diyor bi gidiyorum fark kapanmış yani dert etmeyin bunları rahat olun
Melekk61 @Busraklc01 farklı doktora git bence bende ilk gittiğim doktor geç döllenme falan hiç bişey demedi tekrar başka doktora gittim sat ve ultrason uyuşmuyor geç döllenme dedi sat 20 Ekim Di 5 kasıma çekti doktor
Busraklc01 Melekk61 benim zaten doktordan yana hiç şansım olmadı. Devlette bir tane doktor bulamadım iyi. Özele gidecem büyük ihtimal
Yaseminsila Busraklc01 başından beri böyle canım normalde özele gidiyordum doktorum bisey demedi ama bugün ki doktor öyle söyleyince Bende korktum balık yağı vitamin yazdı
fatmanurkorkmaz1806 Melekk61 benimde 2 hafta geriden gekiyor bebiş geç döllenme 😊 geç olsun da sağlıkla gelsinler
Nevink Busraklc01 sizinkinde de bi sknti yok uzmeyn sakin kendinizi doktrlar bu kadarck farklari onemsemiyor genelde
Melekk61 @Fatmanurkorkmaz aynn cnm tabikide sağliklı olsunlarda varsın geç döllenme olsun napalım🤷♀️
Masal78 Busraklc01 bizde şuan 33 haftaligim ama ultrasyona göre 34 haftalık gösteriyoruz bebeğim iriymis doktor öyle dedi
Baloglum93 Benimkini de boyu kiloylsu satıma göre ama doktor hep bı hafta eksik söylüyor USG kağıdında da satıma göre çıkıyor niye böle yapıyor bilmiyorum geç döllenme olmuş dedi ama öyle bişey de yok ilk USG kağıtlarında hep satimla uyumlu simdiye kadar
Busraklc01 Baloglum93 ara ara öyle farklılık oluyormuş ama zamanla aynı oranı yakalar inşallah 😇 bende ilk duydum baya canım sıkıldı
Busraklc01 Ececik07 kesinlikle birden geri demesi insanı sinir etmedi değil sonrasında da bişey anlatmadı normal diyip geçiştirdi