SaadetMurat Tgba5656_ şafak 96 😍🙏🏻 Çok zorlu geçiyor sürekli yatıyorum ilaçlar ağrılar...yeter ki gününü doldurup gelsin yavrum🙏🏻
Adige09 Ceylanmelis bende saldım ya amaaannn 🤣 ağrılar girip cikiyor sertlesiyorum tosbağa gibi yatiyorum. Dişim agriyor hic umrumda deel 😁 önümüzdeki hafta 37 yiz sonra da dogururuz zati
Ceylanmelis Adige09 diş ağrısı ateş uçuk ne ararsan saldım bende son ayın cilveleri az kaldı geliyorlar bizimkileri 😍😍
Irmaks Tgba5656_ allah kurtarsin bizimki 101 gün kaldi cokk var sayili zaman cabuk gecer derler bide hani ogluma biturlu kavusamiyorummm🥰😊😇
Dmtncy Filiz_38 Filiz_38 Daha belli değil canım ama beniö genital varisim var engel olur mu normal doğuma bilemiyorum
Smraozn12 Tgba5656_ uygulamaya göre son 19🥰 tabi keyifleri nezman ister ne zaman teşvik eder kızım bilmiyorum 🤷♀️😁
Adige09 Ceylanmelis heycan var mi heycan ? Bende epeyyyyy var sanciyi nasil cekcem evde nasil bekliycem onu dusunuyorum 😄 valla dişim agrirdi eskiden hemen giderdim şimdilik bi de uzerine yarim ekmek yiyorum 😄😄😄 tınneee
Adige09 Kizlar son 25 günümüz kaldi ben daha çantalarimi hazirlamadim 😂🤭 yaa bu halimle ev taşidim acaip üşengecim 😄😄😄