Deletedmom138 RuzgarsMommy öyleyimdir evlendikten sonra aldım bende kilo boy bi anda attı 😂😂 53 kiloydum geçen sene ama çok zayıftım hiç sevmem zayıf olmayı ben yaa kilo seviyorum 70 çok iyi benim için gerçi yakında öküz gibi olurum
RuzgarsMommy Ben 56 57 kiloyum ince bele zayifken iri göğüs hic olmuyormuş bana tuhaf geliyor valla normal hali iyiydi memislerin
Deletedmom138 RuzgarsMommy ben her zaman kucuk meme taraftarıyım iş hayatımda okul hayatımda gömlek giyerken millete tam oturan gömlek bende patlıyodu ve erkekler aşırı taciz edici gözlerle bakıyodu çok kötü bi durum
RuzgarsMommy Deletedmom138 ay o duygulari hiç yaşamadım evet hep normaldi rahattı iri goguslu arkadaşlarım hic rahat edemezdi :/
Deletedmom138 RuzgarsMommy aynen sen bide denizde gör korkunç 😁 ben hep önü full kapalı mayolar aldım bikini bi kere giydim hayatımda oda bekardım şuan giydigimi hayal edemiyorum korkunç bi manzara 😁😁😁😁
RuzgarsMommy Hadi büyümesi neyse de hakkaten böyle yatarken bişey yok yataktan kalkarken bi sızlıyor offf ağrıyor
Deletedmom138 RuzgarsMommy aynennn yemin ederim yüz üstü yattıysam hele kalkarken ağğğğ diye kalkıyom 😭😭
Kupik Deletedmom138 mecbur yan yatıyorum canım benim başka türlüsü yasak masajda eşim sağolsun rabbim onu basimdan eksik etmesin ikilemeden yapiyo