Esenidil92 Hebunturan bazi gebelerde hamileligi boynca bu akinti oluyomus bendede oluyo 35 haftaligim basindan beri var riski vs yok ama doguranada kadar olucak diye biliyorum.alismaktan baska yapicak bisy yok a ma korkulacakta bisey yok.
Erenveannesi Hebunturan öyle tabi suyunuz azalıyorsa bebek büyük riskte haftanız da küçük. Su olduğunu doktor bile bir enjektörle anlıyor eczanede 170 liraya satılan. Akıntı kendini belli eder akıntı değil idrar gibi diyorsunuz suyunuz azalıyor olabilir sizin haftanızda bu çok görülen bir şey. Allah korusun inşallah su değildir ama sakin kalmamalı hemen hastanenizin aciline gitmelisiniz.
Faray Hebunturan Bende de iç çamaşırım ıslanacak kadar akıntı oluyor. Pijama falan ıslanmıyor ama sık sık iç çamaşırımı değiştirmek durumunda kalıyorum
Mltm__ Benimde olmuştu. Doktora gittim hemen. Bi test yaptılar. Aminyon suyumu değil mi diye baktılar. Enfeksiyondan dolayı oluyormuş, mantardan dolayı. Normal dediler. Şuan 37. Haftayı bitiriyoruz. Bir sorunumuz yok çok şükür 🙏🏻