Hebunturan Sabah uyandığımda bir akıntı boşalıyor su gibi gece tuvalete kalktığım zamanda aynısı oluyor aynı idrar kaçırıyormuşum gibi oluyor ama idrar değil. Bu arada 26. Haftaya girdim sizdede oluyor mu korkmalımıyım ?
1dem Hebunturan bir süre oldu bende de. Felaket bir durum. İç çamaşırımı geçer pijamamı batırırdı şükür ki geçti🤷
SameTugcEymen Hebunturan Canım bence bekleme. Anlattığın kadar asiriysa şu ola bilir o olmasa bile ileri idrar enfeksiyonu olabilir o da tehlikeli bir şey. Bence git
Vrlkdr Hebunturan korkutmak istwmwm ama kesinlikle gidin beklemeyin. O şekilde birden boşalması normal değil gibi geldi bana. 1 hafta erkwn olsun kontrolünüz beklemeyin
Hebunturan Arzuderinn doktor kontrolümü bekliyorum haftaya gidicem ama daha erkenden gitsem mi bilmiyorum korkuyorumda
Hebunturan 1dem benimde mahv oluyor iç çamaşırlarım günde 3 kere 4 kere değiştirmek zorunda kalıyorum
Esenidil92 Hebunturan bazi gebelerde hamileligi boynca bu akinti oluyomus bendede oluyo 35 haftaligim basindan beri var riski vs yok ama doguranada kadar olucak diye biliyorum.alismaktan baska yapicak bisy yok a ma korkulacakta bisey yok.
Pandabekleyenanne Hebunturan aynısı bende vardı 30larda geçti. Şimdi biraz yoğun akıntım oluyo günde 1-2kere eskiden su gibiydi kasıklarım ıslanırdı
Melisa9611 Hebunturan 23 haftalığım aynısı bende oldu doktora gittim bir sürü test yaptı sadece bebeğin suyu olmadığına emin oldu çok şükür 🙏🏻 korkma olabiliyor diyorlar ama bi an önce de git
Haticerkan Hebunturan hiç böyle bise olmadı bende 34 cü haftaya geldim sadece çok sıkıştigimda idrar kaçırmam oluyordu senin durumumu anlayamadım gerçekten
Tugba1tugba Hebunturan canm bı acile git istersen suyun mu geliyor idrar mi baktır bı için rahat etsin
rumeyssa bende 32 yim 30 haftalıktan beri bazen sabah uyanınca ıslaklık hissediyorum bende ama doktora sordum suyu cok iyi dedi akıntıdır dedi canım idrar yolu enfeksiyon var bende
Elifinkadiri Idrar yolu enfeksyonu haricinde Vajinal enfeksyonda olabilir akintiya sebep olabiliyor fitil veriyorlar ayrica onun icin bebege gecmemesi lazım