Rojed_1708 Tek böbrekli olmak normal doğuma engel mi acaba aranızda tek böbrekli olup normal Doğum yapan var mı yada çevrenizdeki tanıdıklar?
_aysenur Rojed_1708 Benim yengemin ablası var diğer çocuklarını bilmiyorum ama en sonki doğumu normal olmadı hatta bazı rahatsızlıklardan dolayı erken sezeryana alındı
Barbie06 Rojed_1708 ablam 7 yaşından beri tek böbrekli 2 çocuk annesi 2side normal dogum içinizi ferah tutun
Kbr2301 Rojed_1708 canım benim ablam tek böbrekli yegenıme hamıle kaldı doktor en basından bobrekten dolayı senı normale zorlayamayız falan dedı sezaryen oldu ama sonrasında bır sıkıntı sorun yasamadılar yegenımde ablamda
_aysenur Rojed_1708 İçinizi ferah tutun umarım sıkıntı olmaz her bünye bir değil sonuçta kaç haftalıksınız doktora sordunuz mu hiç
Rojed_1708 _aysenur 15 haftalığım doktor sıkıntı olamaz diyor ama tek böbreğimde büyüme var. Lütfen sizde dua edin tek isteğim sağlıklı bi şekilde normal Doğum yapmak. Rabbim hepimize nasip etsin
_aysenur Rojed_1708 Ederim tabi rabbim sağlıkla evlatlarimizı kucağımıza almayı nasip etsin sizde güzel düşünün güzel olsun inşallah ❤