Oykutoskuzey Drym ilay Ada koyucam bende bir kızım daha var oda öykü ilay ismi çok az duyulmus bir isim o yüzden koydum bende 😊🙏
Drym pink01 destine bi arkadaşımın kızı yenitürkü hayranıdır destina şarkısından esinlenmişti,saglıkla büyüsün🤲🏻
Seyda3834 İsranur ismine ne dersin anlamı peygamber efendimiz sav bir gecede mekkeden medineye yolculgu ısra süreside var kuran-i kerimde gece yolculuğu demek
Bbsraa Bizde cinsiyet bwlli degil ayrıntılı ultrason bekliyorum 11 şubatta insalah. Eğer kız olursa "UMAY" koyacağız inslalah. Sağlıcakla alın kucağınıza insallah canım.
Drym Bbsraa amin sizde saglıkla kavuşun🙏🏻 oglumun adı uras herkes umay koy uyumlu olur diyor ama o kadarda uymasına gerek yok diye düşünüyorum.güzel isim umay🌼
Elifdmrylmz Bbsraa kimseden pek duymamistim bunu canim biz 33+1 iz ve nasip olursa bizds Umay koyucaz ❤ herkes hep ayni isimleri kullanıyor bana göre Umay cok farklı
Oykutoskuzey Drym ülkenin güzeli demek mis bide devlet kuşu demek iki anlamı var kuzum amin hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inşallah 🙏🤗
Drym ggmmzz9 Defne çok güzel ama 2019 da en çok konan isimmiş eşim istemiyor(zaten bu eşler hep bişey buluyor)