Deletedmom386 Kızlar afedersiniz ama bugün iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Progestanı alttan kullanmaya başladım ondanmıdır. Mantarımda var ama önceden böyle olmuyordu. Bu haftalarda bebeğin suyu gelirmi ki ondan korktum
nursenakaynak01 Deletedmom386 ayni durum bende de oluyor enfeksiyin var diye fitil kullandim ama geçmedi siz kac haftalik hamilesiniz
Prensprenses Deletedmom386 bende 9 haftalığım normal bi akıntı o benm de ıslanıyor kontrolum yeniydi bi sorun yoktu 🥰🙏 nasıl gdiyor ne gibi şikayetlerin var
nursenakaynak01 Deletedmom386 akıntı olmasi da cok normal hamilelikte herkez ayni sikayet var fakat bazen ileri boyutu enfeksiyina cevirebiliyor o kötü
Deletedmom386 Prensprenses Arada adet ağrısı oluyor ama normalmiş sanırım. Bide akıntım var ya benim hiç kalın bir akıntım olmamıştı beyaz ve katı kıvamda afedersiniz çamaşır değiştirmekten bıktım. Kontrolüm ayın 14de
nursenakaynak01 Deletedmom386 hayir progestan bende akinti yapmadi agiz yoluyla kullandim ben enfeksiyon oldugu icin gyno fem fitil verdi onu kullandim oda vajina yoluyla aldogim icin kirec gibi bir akinti veriyor kullandogimiz gun
Erenveannesi Mantar ilaçları yapabiliyor. Ama suysa çok sıkıntı bence acile gidin çünkü aradaki farkı sadece bir enjektör var onunla anlayabiliyor doktorlar. Riske atmayın.
nhrzmn Deletedmom386 progestani bende kullandım hamileliğin başında. Ağız yoluyla çok ağır geldiği için doktorum fitil olarak kullan dedi. Ama dediğin gibi kullandıktan sonra çok akıntı oldu. Hem su gibi hemde beyaz kalıp şeklinde geliyordu çok rahatsız oldum.
Deletedmom386 nhrzmn aynen vallah bende baş dönmesi yapıyor diye alttan kullanmaya başladım. Ama gerçekten pis bişey sık sık iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyoruz
Erenveannesi Deletedmom386 olabilir Allah korusun o haftalarda düşüklerin tamamı su gelmesiyle oluşuyor. Allah kimseye vermesin inşallah dikkat etmek lazım.
Gzemarss Benimde öyle eşim altın niye ıslak demişti ben baya gülmüştüm komigime gitmisti ya 🤣 biraz beyaz kalıntı oluyor 🤷♀️
nhrzmn Deletedmom386 normal normal :) bende doktoruma demiştim bütün hepsi geri dışarı akıyo fitilin ise yaramıyo diye. Gerekli miktar yerine ulasiyomus :)