Fergogce87 Kızlar 37+4 hamileyim karnım sertleşip duruyo kasılıyo yani ama ağrı falan hissetmiyorum dk tutuyorum ne olur ne olmaz diye dk lar şöyle gdio 22:44 22:51 22:58 23:05 hala da takip ediorm sizce hastaneye gitmeli miyim yoksa bekleyi mi?
Asrinayaz Fergogce87 şu anda 7 dk bir oluyor sanırım gerelde postlarda 5 dk bir olunca hastaneye gitmişlerdi cnm
Esraguvennn Fergogce87 canım bunlar seni asıl doğuma hazırlayan kasılmalar ağrı açılma ve su gelmesi yoksa normal yani.
Ranaglr Fergogce87 sanırım ağrı olmayınca yalancı kasılmalar ağrının olması lazım birde kasılma 1 dakikadan az olması lazım birde pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı kasılma
Scb Fergogce87 benimde kasilmayla başlamıştı doğum aynı böyle 6 7 dakikada bir oluyodu batmada oluyodu aşağı tarafa baskı oluyodu gecesi kasılmalar sancıya dönüştü yerimde duramıyordum hastaneye oyle gitmistim
Fergogce87 Asrinayaz yok canım hiç bir belirtim ne su ne nişan sadece bu kasılmalar oda ilk defa bu kadar düzenli
Asrinayaz Fergogce87 anldm bebeğin hareketlerinde sıkıntı olmasın takip et sıcak duşa gir yalancı sancıysa geçermiş
Fergogce87 Asrinayaz şuan hastanedeyim canım bir parmak açıklık var ebe kontrol ettiği sırada nişanım geldi
Fergogce87 Esraguvennn yani bende öle biliorm da dk aralığı belli olunca düzenli falan bi an acaba diye düşündüm
Esraguvennn Fergogce87 ağrılı olana kadar korkma canım zaten 7 dk da bire düşen gerçek doğum kasilmasında ağrı olur illa