sbanuss Rabia88 39+5im hala hiç bir şey yok kanala girmiş ve vajina yumuşamış ama sancı yok hiç açılmada yok daha doğacak gibi değil yada ben geç doğacağını düşünüyorum hayırlısı bakalım
Ayselarel Bende 39 haftayım ama ara ara sancim var bazen kuvvetli oluyor adet sanciis gibi çarşamba nstdeydim şancı yokdu normaldi
Milimolo 39+3 olduk hala doğum pozisyonu almadı bile beklemedeyiz. Hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum. Bugün yalancı sancılar vardı bir tek 😓
Rabia88 Milimolo benim 30. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanala girmesi için sancı gerekiyormuş sancim yok
Rabia88 123w123w valla bence siz önce yaparsınız ben hiç yapacak gibi hissetmiyorum kendimi bı de sizin nisan gelmişti sanırım
Milimolo Rabia88 benim nstde 70 - 76 civarındaydı sancı geliyor ara ara fakat yüz üstü dönmedi maalesef😓
Seymasayinn Benimde 39+4 oldu bir an gelecek gibi hissediyorum ama sonra geçiyor . Hazır mıyım değil miyim onu da bilmiyorum . Rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza aldırsın inşallah .💕
Rabia88 Seymasayinn bazen bana da oluyor gelecek ama ilk bebek nasıl bakacağım nasıl olacak hazır miyim dusuncesi
Rabia88 sbanuss bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın lutfen vajina yumusadigini Dr nasıl kontrol ediyor çatı muayenesinde mi
Pnrms Rabia88 rahim yumuşaması canım. Şöyle ki çatı muayenesinde hem çatı genişliği hem rahim yumaşaması, açılma vs anlaşılıyor
Birnehirbirdeniz Rabia88 zamani değil daha demek ki zamanı gelince bi dk bile durmaz lar içerde belki de biz sabırsizizdir
Buketttt Rabia88 gün de yarım avakado ye mutlaka rahim sağlığını cok iyi destekliyor, doktorum bana her gittiğimde sorardı yiyormusun diye.
EmirinAnnesi Valla gelmiyo ya çatı ağrısından başka hiç bişi yok gün geçtikçe daha iyi hissediyorum böyle kalcak gibiyim
Rabia88 Pnrms çatı ya kaçıncı hafta da baktılar benim doktorum bakmıyor sancı çıkınca bakacağım diyor 🤔
123w123w Rabia88 aynen normalde aynı gün doğum olur yani o nişan geldiğimden beri tetkikteyiz bebeğin kıyafetleri bile arabada 😂