Fatma_2 Merhaba arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim ve kızım cok aşağıda cıkmadı yukarı böyle bir şey yaşayan var mı ikinci gebeliğin ilk oğlumda böyle olmamıştım endişeleniyorum
Rabiaa59 Fatma_2 Canım bende 25+3 deyken gitmiştim doktora başı aşağıda demişti. Yarın 27 olucaz hala aşağıda kasıklarımda hissediyorum hareketlerini bazen. Olabiliyor demek ki 🤷🏻♀️
Zynpylmz1 Fatma_2 benim bebeğimde hamile olduğumdan beri aşağıda hiç karnım öyle yukarı çıkmadı hep aşağılarda yattı herhangi bir sıkıntı yaşamadıkta şükür ☺️ Sadece küçük hanım aşağıları seviyor
Merve-26 Fatma_2 bende 22 haftalikken ayrintiliya girdiğimde aşagida olduğu söylenmişti bu yüzden erken doğum olabilir denmişti ister istemez aynı endişe bendede var zamanla yukarı çikadabilir çikmayadabilir dediler
TulayNEN Benim gebeligimin 35.haftası. ilk günden beri hiç yukarı çıkmadı .Doktor normal olduğunu her gebeliğin farklı olduğunu soyledi
Tuba_ TulayNEN yaa bende 33 haftalık hamileyim benimde öyle bebek baş aşağı pozisyonda bebek çok aşagıda dedi her ihtimale karşı ciger geliştiri iğne verdi birde progestan kullanıyorum erken doğum olmasın diye uzanıyorum sürekli birşey yapmıyorum korkudan
TulayNEN Tuba_ Yanı ben de korktum ama çok şükür sona yaklaştık.Pozitif düşünün çok ayakta kalmamaya calisin