Arzu0101 Newannis o zaman bebeğinin boyu 45-46cm canım muhtemelen o baş popo mesafesidir🥰 sağlıcakla kucağına al inşallah
Ztbr Medineygn canım serum işe yaradı sanırım sancım çıkmadı ama bu ciğer geliştirici iğne bebekte bı iki gün hareketsizlik yapiyomus aklımız kalmasın yarında gel nts çektir dedi ama yatcam artık şükür bı sıkıntı cikmadi
Adazeynep-inAnnesi Merhabalar bizde bugün kontrole gittik 35+4 deyiz 2500 gram olmuşuz hastane çantamızda ufak tefek eksiklerimiz kaldı beşik bebek arabası set halinde sipariş verdik geç mi kalmışız acaba biz 😬
Medineygn Adazeynep-inAnnesi bizimde çantamiz falan hazır değil biraz geç kaldık bence her ihtimale karşı hazırlıkli olmamız lazım artık 🤗
Sumeyyekara 36+6 haftaligiz geçen cuma gittiğimde 2900 du arada yalanci sancilar oluyor bide kendini sık toparlayıp kasmaya başladı. Ellerim ayaklarım şişti ödem yaptım 😔 artık dogsada hem kavuşayım hemde rahatliyim diye bakıyorum 🤦♀️
Adazeynep-inAnnesi Medineygn doğru diyorsunuz hemen hemen hazır sayılır ufak tefek eksikleri tamamlamamız gerekiyor 🤗
Adazeynep-inAnnesi Medine_1992 maasallah Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin hepimize insallah döner döner endişe etmeyin bizimki 33 de döndü bi arkadaşımın son haftasında dönmüştü 🤗
Medine_1992 Adazeynep-inAnnesi canım ne bileyim tombiş olunca dönmesi daha zor oluyormuş ondan biraz ümitsiziz 🤷♀️
Buluteymen Smraozn12 cokda kiloya takmakda iyi degl kilolu olunca dogum zor oluyo zaten dogumdan snra toparlaniyolar bebeklr allah saglik versn gerisi muhim degl 😊
Adazeynep-inAnnesi Medine_1992 hakkınızda hayırlısı olsun canım sonuna kadar olumlamayı bırakmayın ben öyle çabalıyorum en azından 🤗
Smraozn12 868788 keyflerine göre davranıyorlar desene bizim kızlar , yada yediklerine dikkat edıyolar 😁
Ztbr 868788 ben fazlaca hiperaktif biriyim dakikadurmam bide 17 aylık kızım var ister istemez onla yoruluyodum ama artık korktum yatıyorum 😂
Medine_1992 Adazeynep-inAnnesi mantıklı canım bende akışına bıraktım hangisi hayırlı ise öyle gelsin oğluş