Ecmelbeyza Arkadaşlar çakşır suyu deneyip hamile kalan var mı tavsiye eden? Biz içebiliyor muyuz kadınlara iyi değil diyen var ,iyi diyen var anlamadım yardımcı olur musunuz 🙏🏻 lütfen hikayenizi yazar mısınız ?
_HB_ Ecmelbeyza benım eşimde sperm azlığı vardı ilk oğlumda 1 ay kecıboynuzu kürü, çakşır kullandı ve hemen hamile kaldım. 1 ay sonunda. Sımdıkı gebelğimde de haziran başı çakşır suyu kullandı eşim ve son adet tarıhım temmuz ortası. 40gunde hamile kaldım. Eşlerinizde sorun varsa kesınlıkle kullanın
Ecmelbeyza sinber 🤗ya bu ciddi bi konu başka topiklerde kadının biri yalvarıyo bikere kullanın nolur diyo resmen ben de bi sorayım arkadaşlara dedim🙇🏻♀️
Bus_ak18 Ecmelbeyza vallahi benm göğüsler yumurtlamadan sonra felaket açıyor yürürken bile bile arada karnım agrıyo adet ağrısı gibi. Şu otlardan kullandım ya 4 5 kere göğüsler ondanmı oldu acaba diyorum 😪 adete 10 gün var daha benmm
Ecmelbeyza Bus_ak18 Sen hayıtı denedin bu Ay ben de bu ay çakşırı deniycem tutarsa uzuuun bir hikaye yazarım artık 🤓✍️Denemekten ne çıkar yapacak başka bir şey kalmadı . Bu ayın favori ürünü yakıydı benim için 😂o tutmadı
Bus_ak18 Ecmelbeyza ben 4 5 kere anca denedim ama canım bilmiyorum pekbi faydası oldugunu sanmıyorum😬 bidaki ay bende yakı deniycem
threebaby_mom Canım şöyle anlatayım benim eşimde bir proplem felan yoktu hemen bebeğimiz olsun istiyorduk çakşır kökü hem bebek için hemde metibolizma için öylesine denedi eşim ve ben o ay hamile kaldım tabi bu evliliğimin üçüncü ayı felan dı denk mi geldi yoksa onun faydası mı oldu bilmiyorum .
Ecmelbeyza threebaby_mom Ne kadar kullandı 1 hafta yada 15 güne etki eder mi ? Benim yumurtlamaya 15 gün var alsam etki eder mi ki
Ecmelbeyza _HB_ Allah bağışlasın 😊ne güzel. Ben de almak istiyorum da 15 günde hemen etki etmez heralde
threebaby_mom Ecmelbeyza inşallah tez zaman da güzel haber alırsın canım . kadınlar için önerilmiyor ama bilgin olsun .
Ecmelbeyza threebaby_mom tamam Yok ben eşim için dedim yeteli yumurtlamaya kadar diye 🤭sağolun teşekkür ederim