Nursen Merhaba arkadaslar sali gunu kan testi yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim doktor gayet saglikli bir deger dedi. Fakat dun ve bugun kahve lekelenmelerim var korkuyorum. Boyle bir durum yasayan var mi ?
Prensm Nursen ben yaşadım canım aynı zamanda da bel ağrımda çok olmuştu hemen gitmiştik üstünü görme demişti doktor ve şükür 25 haftalık hamileyim ☺ Tabi çok aşırı bi lekelenme değildi.
Handeaslan616139 Nursen doktorun ilaç verdi mi canım ? Bence doktora görün ilaç versin ve bol bol dinlen
Nursen Merhaba Nime07 canim.doktora gittim kan idrar tahlili yaptilar ultrasyomla baktilar. Kese goruldu dediler kan degerimde 8509 cikti biraz yuksek dedi ama cok degil normal gorunuyor yat dinlen dedi ilac birsey vermedi. Alttan muayne istesiler yaptirmadim riske atmak istemedim
Nursen Prensm insAllah canim bendede sorun olmaz zaten cok degil afedersin lavaboya gittikten sonra oluyo yada akintiyla beraber. Oda dun dolmusa bindim sofor dikkatsiz surdu cok sallandik sonrasinda lekelendim 😖
Nursen Handeaslan616139 canimilac birsey vermediler yagicaksin dediler. Yarin kendi doktoruma godecegim bakalim o nedee insAllah sorun yoktur cok korkuyorum