Mervoop Boy la alakalı canlarım bebeğin yetişkinlik boyunu anne ve babanın boylarını toplayım ikiye bölündükten sonra çıkan sonuca 3 ekliyorsunuz
Gunes_ Mervoop vala bi yegenim var 15 yasina girecek anne 170 baba 175 cocuk 1.90 a yakin foto atabikirim simdi bu ne olacak😀
Gg01 sokomel aynen bana da oyle geldi cunku bizimki kiz ve babamizda bende 1,70-1,73 civariyken kiz cocugumuz 1,74 zor yani 😂
Sjsjdkskaa Ne eşimde ne bizlerde hiç bir şekilde tutmayan bi tez 😆kardeşim babamdan 5 cm uzun eşim babasından 10 cm civarı uzun. Dr un söylediğine göre çıkan sonuçla alakaları yok😆
ant2602 Gg01 ben bunun kız bebek için olanı ayrı şekilde hesaplanıyor diye biliyorum. Kızım standart 1,65 gibi olacak. Anne 1,65 baba 1,85 anne tarafı uzun baba tarafı uzun. Bir anne o kadar değil benim kadar olsun yeter 😊
Aysun- Mervoop biraz bana şaçma geldi mesela 3kardeş biz 3müzün boyu da farklı birbirinden 😂 ama gene de teşekkür ederiz bilgi için
Mervettas Nuriiiiii Aysun- bu bilgiyi benim kardeşim yıllardır biliyor arada laf açılınca hesaplar direk kafasından bu bilgi dgru ama yanlışlık var. Sadece hesaplarken erkeğe 3 ekleyip kızdan 3cikariyordu galiba saçma yada yanlış bilgi degil arkadaşlar genetik denen birsey var 😃 biz 4 kardeşiz 3kizin boyları birer cm oynama ile aynı çıkıyor cunku hepimiz zaten aynı boydayız birer cm arayla.erkek kardeşimin de hesaplayınca Boyu aynı çıkıyor.onunkisi hic şaşmıyor.