nazife_sezgin Merhaba hanımlar 4 yıllık evliyim cok tedaviler gördüm ama hiç birine cevap alamadık. En son adet tarihim 17kasimdi. Çok düzensiz bir adet döngüm var hatta ilaçsız adet olamazdım. Neyse geçenlerde idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim cuma günü 739 çıktı. 2 gun sonra yani pazartesi kan verdim tekrar 2458 çıktı sonuç. Ama TSH 5.09 ilk haftalarda çok fazla değil mi bu değer??? 🙄
Aselannesi_85 nazife_sezgin İlk haftalar için fazla, Dr a gidip rutin gebelik tahlillerinizi yaptırmanızı öneririm, tsh 1. Tremester dan sonra yükselir
Tugcegkc nazife_sezgin ilk haftalarda yükselebiliyor benim de yükselmişti ilaç Kullanıyorum 2,5 altına düştü sonunda , dahiliye doktoruna görünürseniz ilaç doz ayarlaması yapacaktır ilaç kullanıp değeri dengeledikten sonra sorun olmuyor
Tugcegkc nazife_sezgin bence o kadar beklemeyin ne kadar kısa sürede ilaca başlarsanız o kadar kısa sürede düşüş başlar
ElifOncul Merhaba , ilk aylar bebeğin beyin gelişimi için tsh önemli . Bir an evvel ilaca başlamalısınız, doktora görünün mutlaka. geçmiş olsun☺️