Aysenozturk007 Suan 11+4 günlük hamileyim canlarım ☺️ Bu cuma 12+1 iken ikili tarama için gideceğiz cinsiyet görebilir miyim? 🙈
Kavrlms16 Aysenozturk007 ikili tarama testinde doktor tahminde bulunmuştu bana erkek dedi ama kesin olarak 20. Haftamda detaylida öğrendim
Betl35 Aysenozturk007 ben 16. Haftamda öğrendım canım 12 de sadece tahmınım var dedi ama erken dedi. 16 da net goruluyor bizim ki hattta ilk sakladı 🙈🥰
Bahar1 Aysenozturk007 ben 2 li taramada ogrendim kizim olucagini ama içeri girmeden çikolata yersen hareketli oluyor
Aysenozturk007 Deletedmom137 ayy insallah bende öğrenirim 🙈 eşim suriyede görevde tek tutunacak dalım evladım oldu onuda cok merak ediyorum 🙈
Bekra Aysenozturk007 bilmem canm ilk gebeligim doktor erkek dedi kesin mi dedim tecrübeme güvenirim dedi şimdi 17 haftalık olduk hala erkek degişmedi bilmiş yani kesin😀
Bahar1 Aysenozturk007 kesinlikle oluyor benim kızım hiç yerinde durmuyor doktorlar bile diyor eğer uyuyorsa çikolata yiyip gelin tekrar bakiyim diye😊
Ozlemkubra Aysenozturk007 ben ikili taramada geçen haftalarda öğrendim ama ihtimal olarak söylediler cuma günü sonuç almaya gittiğimde doktorum kesin kız diyerek doğruladı.12+2 de tahmin dedi 13+3de kesinleştirdi
Nvn00 Herkes ne kadar erken öğrenmiş imrendim valla 😂🙈 15+2 öğrenemedik 17. Haftada doktor kontrolüm merakla bekliyoruz😊