Ummugulsumkoc93 Sevgili anne adayları Bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu ? Benim bebeğimin cinsiyeti kesin belli değil doktor kız gibi görünüyor dedi ?
Esrayldz Ummugulsumkoc93 Kasım 2020 bebekleri için çok erken değilmi daha hamile bile olmamanız lazım 😄 kasımda hamile kalanlar demek istediniz galiba ☺️
Nefesimmom Ummugulsumkoc93 son adet kac kuzum kasim bebekleri daha ortada yokki agustoslar daha yeni ogreniyor
Ozqe_tolqa Esrayldz kasımda hamile kalanlar demek istedi bencede 😊 biz 12+3 günlük olduk ama cinsiyetimiz belli değil 15 haftada belli olacak oda bebegim gösterirse 🤷♀️
Ummugulsumkoc93 Nefesimmom yanlış yazmışım 🙈 2 Kasım son adet tarihim 😊 Ağustos bebekleri yazacaktım aslında 😂
Nese_krc Nefesimmom Nefesimmom doktor kesin mi dedi peki yoksa tahminde mi bulundu? Benimde 2 kasım son adet tarihim çarsamba kontrolüm var merak ediyorum :)
Azrazerin Ummugulsumkoc93 beni son adet tarihim 1 kasım ilk kontrolde geç döllenme dedi ikinci kontrolde 1 hafta büyük duruyor dedi😅 yani şuan 1 kasım hesabıyla 13+4 olduk ☺️ Cuma kontrole gidicem bakalım belki cinsiyeti söyler