Seselif 39+2 haftalık gebeyim normal doğum için şuan nişan su vs gelmedi. Yarın kontrolüm var acaba gün verir mi doktor. Kaçıncı haftaya kadar bekletiyolar devlette bilgisi olan yazabilir mi kızlar
Anneyim Seselif normalde sezeryan için gününüz dolmuş 38 den sonra alıyorlar ama genel olarak devlette zorunlu olmadığı sürece sezeryana almıyorlar
hunilimom Seselif isteğe bağlı sezeryan mi olcaksınız benim arkadaşım devlette 38 de çatı muayenesi oldu 4 gün sonraya sezeryan günü verdi devlette ilk gebelikte kolay kolay sezeryan yapmıyorlar
Scb Seselif zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlar devlette malesef bebek ve annede sorun yoksa 41+ son hafta kabul ediliyoyani 42.hafta da 🙄
Pinkkk16161 Seselif Zorunlu olmazsa gün vermezler Ağrın suyun gelirse gel acile diyorlar ve 1haftada bir muayene için çağırıyor. Beni 40hafta bekletmiştiler sonra bebek kilolu deyip aniden 40haftanın sonunda sezeryana alınmıştım 😕
Seselif Anneyim evet özelde olsam alınıyor da devleti o yüzden merak etmiştim bende doğum normal gözüktüğü için doktora da sormadım hiç
Seselif hunilimom evet canım isteğe bağlı sezeryan istiyorum ben yarın konuşsam gün alabılır mıyım acaba zaten 40 a az kaldı😊
hunilimom Seselif çatı muayenesi olurken çok kasmış kendini ben istemiyorum dayanamam demiş doktor da bence de dayanamazsın riske atmayalım demiş ama 38 den sonra alıyorlar bi aksilik vs yoksa ama normal isteyip son dk sezeryana donmek de var tabi
Demetdemircioglu Ben 40+1 de kendi istegimle suni alip normal dogurdum 41+2 ye kadar bekleriz demisti yanlis hatirlamiyosam
Uzumtanesi Seselif pazar günü acil de kadına 42 haftalık dediler hicbiseyim yok hala normali bekliyolar demişti kadın
Nilay35 Seselif bnde 38+4um cuma gunu kontrolum var gecen haftaki doktorum sancin suyun falan gelmezse en fazla 3 hafta sonra suni ile dogumu baslatiriz demisti
Seselif Nilay35 ben suni istemedim isteseydim yatış vercekti canım baştan konustum suni vermeyin diye kabul etti şükür o yüzden dırek sezeryan