RabiaOkan yaseminligunler Ankara Etimesgut Elvankent. Ya inan bilmiyorum ama sağlık ocakları o kadar sarkıtmıyor. Ben daha bugün yaptırdım. Çok şükür ağrı,sızı,ateş vb vb hiçbiri olmadı.
RabiaOkan Nevink 😂Evet ya aynen öyle. Anlatamıyorum aslında ama tek taraflı ittiriyor gibi. Ben hatta videoya bile aldım tekmelerini. Dışarıdan gözlenebilecek kadar sert vuruyor.
Nevink RabiaOkan ben tekme falanda gormuyorum sadece anlik aci gibi dunden beri valla sizin yorumunuzu gormesem niye aciyor diye dusunup duruyordum o olma ihtimali var yani o zmn 😅
aysenur30 Mentuglale benim de öyle tatlı ekmek makarna filan 😂sanırım inadına oluyor ekmek yiyorum ama makarna pilavı bıraktım yemiyorum 😂
Ay_isigi Aslhanemre canım ben 21+5im hiç kilo almadım 58 le hamile kaldim hâlâ 58 sorun bende mi onu da anlamadim
Aslhanemre Çok az kilo alan anneler özel bir şey yapıyor mu acaba. Yapı meselesi mi yoksa. Ben de günde yarım saat yürümeye çalışıyorum ama yine de 6 kilo aldım 21. Haftamda. Ama ekmeği kestin mi derseniz hayır..
Ummhnmc 19 haftalığız 🧸Haziran sonu gözüküyor doğum 🤰🏻 oğlumuz olacak nasipse 👼🏻 ❤️Bende henüz hareketlerini hissedemiyorum sadece bir seğirme falan oluyor o kadar o da bebeğin hareketimi bilemiyorum 🙈2 kilo almışım şu ana kadar 🙂
Caltintas Ben de 6-7 kilo aldım kızlar 🙈 20+3 erkek bebiş 💙 Hareketlerini gün içinde sık sık hissediyorum ☺️🙏