Bahar33 Son 40 gün bizim için de fakat oğlum makat geliş olduğu için onun dönme stresini yaşıyorum 🤦♀️🤦♀️ Hemen hemen her şeyimiz tam ufak tefek eksiklerimiz kaldı 🤓🤓🥰🥰
bimuallime Bahar33 Dönebilir ki son ana kadar😊 31. Haftada dönmüştü bizimki. Ama tekrar geri de dönebilir😅 Kendini rahat tut akışına bırak canım. Bence dönecek🥰
Zsrmy Bahar33 ay benimde ters doktor çok umutlu değil sezeryan dan korkuyorum canım senin doktor ne diyo döner mi yoksa sezeryanı mı işaret ediyor
ipekworld Hebun56 bizim 33 günümüz kaldı gösteriyor bakalım 35+2 7 Mart görünüyor ama Şubat gibi olur diye hissediyorum ben hep😂
SuleDoruk Hebun56 son 34 😨 valla sona kadar beklesin diyorum ben 🤣 evde bir tane daha azman var(10 yaşında). Karnım büyüdükçe kıskançlığı artar oldu. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sinirden erkenden doğurucam diye korkuyorum 🙄
Kbrbydk Bizimde son 41 ama sanki şubat annesi olacam ben😊 serklajim 36. Haftada alınacak şubat sonuna kalmadan dogurcam galiba🖐
Kr_pinar Hebun56 emelryt 35 haftalığım mart annesiyim ama sezaryen olacağım için şubat sonu alacak sanırım doktorum 😏
Alp_eren 35 haftalığız bizde son 35 gün yazıyor uygulamada inş şubatı geçiririz tüm hazırlıklarımız bitti paşamı bekliyoruz😊Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin gün yaklaştıkça korku sarıyor insanı🤦♀️