Rabbia Haftami doldurdum ve doktorum önümüzdeki ay yaptırmam gerektiğini söyledi. İnternetten arastirdigimda genel olarak memnun kimse görmedim. Devlete ve özele gidip yaptıran var sa yorumlarınızı bekliyorum. Ozel hastane fiyatlarını da öğrenebilir miyim ☺️
Sum50 Rabbia ben Kağıthane özel bir perinatologda yaptırdım ismi Fehmi Yazıcıoğlu çok memnun kaldım fiyatı 450 tl
Sum50 Rabbia söylemeden gecemicem kusura bakmayın post açıp yorum bekliyorsunuz bir soru soruyorsunuz verilen cevaplara değil bir teşekkür etmek beğenme zahmetinde bile bulunmuyorsunuz hani sokakta bi yol tarifi bile sorulsa cevap verip yardımcı olan birine teşekkür eder ya insan gerçekten çok garip okuyup geçmeniz
Siyahkelebek Sum50 ben de Fehmi bey de yaptırdım geçtiğimiz cumartesi günü. 500 tl kan tahlili ve ultrason için verdim. 10 tl renkli fotoğraf, 30 tl de ultrason cd si ( bunlar isteğe bağlı ). 20. Haftada da ona gideceğim. Alanında fazla iyi
Sum50 Siyahkelebek kesinlikle çok önerilen bir doktor ben sadece ultrason çektirdim 450 + 10 tl fotoğraf
gamzosgamzos Canim oncelikle radyologta degilde perinatologta yaptirmani oneririm yani benim benim doktorum oyle onermisti ben bagcilar medicine hastanesinde docent doktor Aytul Çorbacioglunda yaptirmistim cok memnun kalmistim 480 tl idi ama tabi 2019 fiyati