Yenievli Kızlar doktorum şeker yüklemesi yapmamı istedi ama yapan şeker hastası oluyormuş ne kadar doğru bilen var mı.
Nevinnn Yenievli alakası yok canım aksine sende bi şeker hastalığı varsa ona bakiliyo ve şeker gerçekten hamilelikte büyük bi sıkıntı iyice internetten araştırın
Betulaks Yenievli alakası yok aılelerimiz kulaktan dolma bilgılerle yaptırma dıyorlar çocuğa zararlı okadar şekeri yersen tabıki cıkar gıbi şeyler soyluyorlar gıttiğim prinatolog doktor bile kimseye kulak asma yaptır dedi nıtekim şeker cıktı şuan diyet yapıyorum araştırmalarda bebeğe hiç bir zararı yoktur dıye yaZıyor zaten eltim yaptırmamıştı cocugu iri doğdu sürekli kan şeker düşmesi yaşadı ciğer gelişimini etkılıyor vs vs ben yaptırmandan yanayım genede karar senin şekeri olmayandada cıkmıyor zaten birşey
Bellazarea Yenievli Ne alakası var? ben yaptırdım, iyiki yaptırmışım. Benim şekerim çıkmadı aksine çok düşük çıktı onu içmeme rağmen. Yani yükselse bende yükselir :/ Bebeğinizin sağlığı için mutlaka yaptırın, zararı kesinlikle yok.