Sugarclk Bebeğiniz Doğum pozisyonuna kaçıncı hafta geldi ve siz anladınız mı benim sağ göğüsümün altında kaburgalarım ağrıyor ve karnım ara ara sertleşiyor sağ Taraf şişiyor resmen acaba döndü mü kontrolüm da haftaya 36 haftadayım
Fidan3594 Sugarclk dönmüştür 32 de gittiğimde bizimki dönmüştü ama ben hala anlamıyorum nasıl döndüğünü
Betulaks Sugarclk 26 Haftaya kadar makat gelişlıydi sonra 28da dönmüştü ben hiç anlamadım hissetmedim nasıl döndüğünü şuan 31 haftalık aynı gogus altımda kaburgalarımda ağrı oluyor ayakları sağ tarafımda tekmelemesinden oramda acıyor artık ama canı sağolsun sağlıkla gelsinler inş ☺️
Kizimmmm Sugarclk 29+4üm. Kontrolde öğrendim döndüğünü. Sadece vajina ve makat kısmına çok baskı yapıyordu kızım. Çıkacakms gbi vuruyordu.
Asrinayaz Sugarclk canm bnm 28 haftalıkken döndü ve ben sağ kaburgam çok batıyordu oturamıyordum felan anladım doktora söyledim evet dönmüş orda poposu ve ayakları var dedi
Kircicegi-34 Sugarclk 35.haftada anladim dambur lambur bi girisimde bulundu bide hickirigini sagda hissediyordum sola grcti kanala dönmus
Gzd_ Sugarclk valla çok çişin varmış gibi hissedip gittiğinde 2,3 damla yapıyorsan dönmüş oluyor kasıkda aşırı baskı oluyor
Medine_1992 Sugarclk benim ki dönmedi canım makat geliş kafadı taş gibi midemde o sebepten anlıyorum dönmediğini 🤷♀️😪
Kircicegi-34 Gzd_ doktorumsa dönmüs dedi canim bugun ama dönmüs olmasi kanala girmis demek mi bilemedim