canan48 Merhabalar roxy dalan kullanan anneler ve adayları ben bugün kıyafetleri yıkayacağım kaç ölçek kaç dakıkaya atıyorsunuz yıkamasını nasıl yapıyorsunuz yorumlarınızı beklıyorum
sokomel canan48 ben 30 derecede kıyafetleri ters çevirerek 1 saatlik programda yıkadım. ters çevirmeni pek önermem beni çok yordu. 😅 ölçek olarak da kendi kaşığıyla yarım ölçek koydum. bu arada dalan değil duru granül kullandım ama ikisi aynı zaten.
Gzd_ canan48 makinenin ölçeği kadar kullan ben hassas programda 30 da yıkadım makine durunca ekstra durulama yap bir de mutlaka
ozgens canan48 çok çok az koyun bir tatlı kaşığı kadar. Yoksa kokusu çok oluyor . Bebek çamaşırlarında o kadar koku olması iyi değil . Ben çift durulama yaptırarak yıkadım hep. Çamaşırları 20 derece de 30 dk yıkattım .
canan48 Gzd_ tamamdır çok teşekkürler peki nasip olursa dopumdan sonra illa lekelencek kıyafetleri bu deterjanlar leke cıkarıyormu ürün güzelmi memnun kaldınız mı
Gzd_ canan48 ürün çok güzel ve doğal 10 yol önce bile ablam bununla yıkardı yeğenimin kıyafetlerini leke ye bağlı çıkıp çıkmaması da