Balimkiz Mujde- 32 de 2100 dü 34 de 2300 dü doktor normal dedi ama bana göre zayıf gibi geldi yinede bilemiyorum
Osgem2019 Balimkiz benimde 32 de 2025 gram 34 de 2685 gram olmuştu yine iyi ama bebeğinizin kilosu 2 haftada az almış veya almamış demedi mi
Mebos Mujde- en son 30 haftalıkken gittik 32 haftalık gözüküyorsun demişti doktorumuz 1940gr 40 cmdi şuan 32+4 olduk ne durumdayız bilmiyorum kasık ağrısı bel ağrısı alt kısımda baskı ve kasılma dışında iyiyiz çok şükür kızımla 💜
Osgem2019 Mujde- benim 32+1 de 2025 gram 47 cmdi doktor ince uzun kollu bacaklı olcak dedi hehe maşallah bebişlerimize inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bu arada doktoru boyunu söylemeyen kozlar ultrasyondaki fl değeri ile 7 yi çarpın boyunu öyle buluyor doktorlar tahmini söylüyorlar 😊
Osgem2019 Deniz30 Benim 34 de 2685 gram 51 cm di doktor iri bir bebek olcak 1 hafta önde dedi sizinki de çok kilolu değil 3 hafta mı önde oluyor sanki gerçi boyu kaç bilmiyorm da
Deda Deniz30 10 gün ileride gidiyo dedi boyu uzun dedi. Bir sorun yokmuş gebelik şekerim falanda yok Allah a şükür sağlıklı olsun o yeter🤲🏻
Deniz30 Mujde- bugün kontrolum uz vardı 32+2600 dedi kilosuna fazla dedi iri bebek dedi suyumda fazla cıktı yarın profosöre gidicem
Ryhnylmz Seferdeniz1 benim de tersti en son ama dönebilir de ilerleyen haftalarda 39 da bile dönen var kısmet bakalım
Seferdeniz1 Merveceee bende ilk zaman muzum badem fındık düzenli sayı ile yedim de bıraktım neyse yeniden başlayımwbari canım
Elif_t Mujde- 32. haftada 2057 gram demişti doktorum boyunu söylemiyor, 33. haftadayız şu an. 9 kilo almışım sabah baktığımda, çok mu ki bilmiyorum. Belim ağrıyo ara ara ve ağırlaştım iyice rahat hareket edemiyorum 😔
Osgem2019 Elif_t canım ultrasyon kağıdındaki fl değeri ile 7 ti çarparsan yaklaşık boyu çıkıyor fl kaval kemiği doktorlarda böyle hesaplayıp söylüyormuş kilo da bence çok almamışsın 2 kilo daha alsan ne ki
MD2020 Ben 33+5 im 2500 kg oğlum gebelik şekerim var diyet yapıp oğlumun kilosunu kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Birde kafa ve göbek çapı biraz büyük dedi 🤷🏼♀️ Ne demek anlamadım bende 😔