Deletedmom_9 Merhaba kızlar Dün rüyamda test yapıyordum ama silik cıkıyordu teste güvenemiyordum ağlıyordum o sırada doktorumda vardı o gülüyordu mutluydu😂 Adetime 4 gün var ama hiç belirti yok. Sizce test yapmalı mıyım rüyadan sonuç cıkarmalı mıyım :)
Zynp01 Deletedmom_9 bn adetten 2 gün önce arkadaşımı üçüz hamile gördüm arayıp sordum hamile değilmiş meğer ben hamileymişim inş üçüz değildr yalnız:)
Selmaercan Deletedmom_9 ben 4 gün geçtikten sonra sabah uyanır uyanmaz yaptım çizgiler belirgin pozitif çıktı şoktan inanamadım eşimi kaldırdı hemen hastaneye gittik kanda da pozitif çıkınca bi ohh dedik. Ayy isteyen herkese RABBİM bebek nasip etsin yaa🌼🌾
benim-kalbim-o Deletedmom_9 Benimde hiç bi şekilde belirti yoktu rüyamda test yapıyodum pozitif çıkıyordu sabah uyandım görümcemin zoruyla yaptım ve pozitif çıktı sizde de vardır inşallah yaptırın derim 😊
Naaagihannnn Deletedmom_9 ben ruyamda inci kolye gorup adetime 6 gun kala test yaptim suan 38 haftaligim.😀🙈
Zynp01 İlk gebeliğimde de bebeğim doğmuş, sonra da öldüğünü gördüm düşük yaptım biraz sezgilerle alakalı sanırım
Ayseyu Zynp01 bende ikinci gebeliğimde sizin rüyaya benzer bir rüya görmüştüm doğum yapmıştım çok hastaydı burnumun sızısını hala hissederim 1 hafta sonra kalbi durmuştu.
Selmaercan Deletedmom_9 aslında belli hiç bişey hissetmedim nadiren çok ara ra mide bulanıyordu. Bir de adetime vardı ufak bi kahverengi akıntı gibi bişey geldi. O da tutunma yerleşme kanıymıs. Şuan 9 haftalık olduk. Mide bulantısından başka bişey yok.
Deletedmom_9 Selmaercan benimde şuan hiç bir belirti yok. Gecen aylarda kendi kendime belirti cıkarıyordum ama şuan hiç Bi şey yok:) sadece bu gün adet ağrısı gibi agrı oldu
Selmaercan Deletedmom_9 bekle sen bebek tutunurken de ağrı olur çook heveslendirme kuzum. Ilkinde herşeyi hamileyim dedim sonra adet oldum🤣🤣üzüldüm🤣🤣. İkinci denemede hee belirtiye hamile değilim yine yol falan kendimi kandırdım ama hamile kalmışım o yüzden ohh dedik sevindik😍
Ayseyu Naaagihannnn bebeğiniz kız mı acaba 🥰 şayet öyleyse bi arkadaşım yeni evlendiğinde 3 inci görmüştü ve şimdi 3 kızı var 😊