Öncelikle posta olan ilginize teşekkür ederim güzel annneler uzun uzun deneyimlerinizi yazıp açıklamışsınız.. Bu postun yararlı bir post olacağını düşünüyorum. Platformun asıl amacıda bu zaten. Uzun uzun araştırıyorum. Söylediğiniz markalar içeriği temiz markalar çoğunlukla. Ben kendime bile içeriği temiz ürün ararken, kimyasallara bebek için gönlüm razı olmuyor bu yüzden birbirimizin bildiklerinden yararlanalım istiyorum. Biliyorsunuzki instagramda emzirme danışmanları var artık. Doğal anneliğe geçiş dönemindeyiz suan nasıl çocugumu daha iyi emziririm konusu merak konusu. Erken doğum olmadığı sürece göğüs pompasını elektrikli önermiyor danışmanlar artık sütün tazziğini arttırıp bebeğin kusmasına sebep oluyormus. Elektrikli alacakken mochi göğüs pompalarını gördüm ve çok bilgili bir arkadasımdan tavsiye aldım. Mochi bebeğiniz emerken doğal olarak vakumla öbür göğüsten süt çekiyor. Göğüs kalkanı konusuna gelince gümüş alacaktım en iyisi diye. Yine danısmandan aldıgım bilgiye göre kapalı olab şey iyileşmez dedi bir yandan mantıklı. Gözüme gerekli gelen şeyler birden gereksiz oluverdi birbirimizi israftan korumak amaçlı güzel bir gönderi olsun inşallah. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok mutlu olacağım sevgiler..