Gamzenur60 Kızlar 26+4 olduk ve benim karnım surekli tas gibi sem sert gaz vs durumu da değil ve ağrı oluyo hep bunun sebebi nedir ?
Nuraslanklc Gamzenur60 yalancı sancı olabilir .. ama yine de doktoruna kontrole gittiğinde bunu belirt o daha doğru yönlendirir🙂
Dlrks Gamzenur60 Benimde 26+5 ve karnım taş gibi bazen karnımdan çıkacak gibi hissediyorum😅 İnşallah olağan bir şeydir hafta sonu doktora gittiğimde soracağım.
Bayaz1995 Gamzenur60 agri sertlik gazdan dolayi bence🤷bendede oyle cunki ben gaz diye dusnuyorum cunki bazen kalkiyorum cok hafif sanki karnimda bebek yok bazende boyle taş sallanmiş sanki karnimnan🤦🤦
Zuzum577 Daha o haftalara gelmedim 20.6 haftayiz bende de oluyor bazen karnim tas gibi oluyor bazen pamuk gibi oluyor bazende karnimin alt tarafindan biraz agrilar hiss ediyorum 😖
Selinglr Gamzenur60 adet agrısınamı benzıyo kasılıyomu pekı karnın hıssedıyomusun cok uzun suruyorsa bunlar doktora gıtmelisin ama gelip gecıyorsa yalancı kasılmalardır cnm oldugunda hareket etmelisin yurumelisin
Gamzenur60 Selinglr yalancı kasılma yüksek ihtimalle sürekli var ama gidip geliyo kalkıyorum yürüyorum o da biraz zor fayda ediyo ama
Gamzenur60 Bayaz1995 iste benimde arada yumuşak olsa gaz dicem ama sürekli taş gibi. Gazimi da yapıyorum ama bilmiyorum
RabiaOkan Gamzenur60 Canım düz kasların gevşemesi olabilir. Bol sıvı ve lifli gıda tüket. Tabi doktoruna da mutlaka danış.
SameTugcEymen Gamzenur60 Canım kasılma onlar. Magnezyum takviyesi alabilirsin. Magnezyum eksikliginden bazen çok rahatsız edici kasılmalar olabiliyor. Doktoruna bi danış istersen
Gamzenur60 SameTugcEymen magnezyum kullanıyorum canım zaten ama bi faydası olmadı. Bi dahaki doktor randevumda konusucam bu durumu
SameTugcEymen Gamzenur60 Aaa o zaman danismalisin canım magnezyum kullanmana rağmen oluyosa biraz sıkıntı olabilir. Gaz da ola bilir aslinda