aysegul-2509 Busracetin https://imgyukle.com/i/nVRoVY buda tam adet günümde ama ben sabredemedğim için adetimden 5 gün önceki testi yaptığım akşam hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bugün 5+2 yiz rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Busracetin aysegul-2509 tesekkür ederim sağolasinn , saglikli bir gebelik nasip olsun ,en kisa zamanda bizlere de nasip olsun insallah
Sevgi22 Lfrgdn takip yapmadım çünkü o ay düşük yapmıştım 15 gün ilişki yasaktı sonra ilişkiye girdim o ay yine hamile kalmıştım canim
Lfrgdn Sevgi22 ay ne guzel Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur demenin canlı örnegini yasamissin ne hos 🙏🏻 sag salim kucagina al insallah
Bebeannesi Lfrgdn ben ilk hamileliğimi (düşükle sonuçlandı) 2 inci havadayken öğrenmiştim 71.94 çıkmıştı ikinci hamileliğimi (şu an gayet saglikliyiz ) 3 haftalıkken öğrendim 461 çıkmıştı
Baharbal Lfrgdn olabilir canım benim bide adet düzensizliğim aşırı vardı adetim bitiyosu 2 gün sonrası tekrar başlıyordu 5 kilo verdim o ay normal 5 gün adet gördüm bitince hiç leke felan gelmedi adetim yinede gecikti ihtimal vermiyodum test aldım çıkmadı 2 gün sonra olmayınca doktora gittim 84 çıktı
Lfrgdn Baharbal ben 158cm 56kiloyum asiri bi kılım yokki ama adetim 28gunde bir oluyor yumurtlama adet bitiminden 19 20.gunde oluyor gec yumurtlama goruyorum onun icin adetle yumurtlama arası kisa geliyor tutmuyor heralde artik oyle dusunuyorum baska bi ihtimal yok adete 3gun kaldi ama benim erken gebelikte bile negatif cikti bu ayda umidim kalmadi
Deniz41 Lfrgdn adetten önce öğrendm sabh ateşim var gbi gldi çenemde sivlce çıktı göğsüm bi an hassaslaştı geçti direk kan verdim 6,5ti sgldr dedm tekrar verdm 12,6olmştu arttkça inanamadm çk sevndm şuan 3.ayımıza giricez :)
Yakamoz-1990 Lfrgdn adetimden 6 gün önce öğrenmiştim erken gebelik testiyle. Adet günü de kan vermiştim hcg 5000 çıkmıştı
Lfrgdn Yakamoz-1990 benimde adetime 3 gün kaldi sabah erken gebelik testi yaptım ama hic bisey cikmadi zaten 29 ocakta yumurtlamistim bi gun degerlendirebilmistik sadece yumurtlama gunu beklenen adet tarihim de 7 șubat simdiye kadar kesin bi sekilde kasik ve belim de batmalar disinda hic bisey olmadi bu aydan da umidimi kestim sanirim cunku gec yumurtluyorum adetle yumurtlama arası kisa olunca tutmuyor sanirsam 😔
Lfrgdn Yakamoz-1990 siz erken yumurtlamışsıniz o zaman keske benimde yumurtlamam erken olsa ben cok gec yumurtluyorum adetten 19. 20.gunu buluyo ztn 28gunde bir adet oluyorum onun icin tutmuyor sanirsam
Yakamoz-1990 Lfrgdn Planlı olmuştu aslında.. 31 günde bir regl oluyorum telefon uygulamasındaki yumurtlama takibini kullanarak değerlendirmiştim doktora kontrole gittiğimde de haftasıyla uyumlu çıkmıştı.. İkiz mi diye şüphelenmiştik bu kadar yüksek olunca ama bazılarında böyle oluyormuş 🤷🏼♀️