Lfrgdn En erken kac haftalik hamileyken adetiniz gecmeden once yada gectik ten kac gun sonra ogrendiniz acaba? Yumurtlama takibi yapanlar yumurtlamadan kac gun sonra ögrendiniz en erken acaba hamileliginizi?
inancin_annesi Lfrgdn adetim gunumden 4 gun sonra 2596 ydi kese gozukmemisti henuz. 2 gun sonra gozukmustu. Yani adet gununuzden 1 hafta gecince hersey belli oluyor.
Minigimgeliyor Benim 1 haftaya yakın geçmişti ama geç döllenmeymiş iki hamileliğim de. Biri 351 ikincisi 176 çıkmıştı.
Lfrgdn Minigimgeliyor benimde varsa gec dollenme die diye dusunuyorum onun icin bilgi almak istedim onceden tesekkur ederim 🤗
fatmanurkorkmaz1806 Minigimgeliyor benimde öyle canım.gec döllenme 1 hafta geçtikten sonra değer 52 çıktı adet tarihi 3 hafta geçince 3144 tü son adet tarihine göre 8 haftayı geçtik ama bhcg değerine göre daha 6 haftaligiz 😊
guney59 Ilk oğlumda adetime 1 hafta kala 93 ile öğrenmiştim, şimdi adetim 4 gün geçti 3338 ile ogrendim
inancin_annesi Lfrgdn yumurtlama testi varsa sizde eger hamilelite varsa hep iki cizgi cikar bunu denedim ve dogru.
Sevgi22 Adete 4 gün kala kan değerim 10 du sonradan 2 gün de bir 2 kat 3 kat yükseldi şuan 11 haftalık hamileyim canim
Lfrgdn Sevgi22 yumurtlama takibi yapmismiydiniz gec mi yumurtlamistiniz acaba bilginiz var mı? Benimde suan adetime 4 yada 3 gün kaldi ama. Bende gec yumurtladim diye biliyorum umarim kanda cikar benimde 🙏🏻
Ozz10 Adete 3 gün kala öğrendim erken gebelik testiyle. Adeti bir gün gecince beta hcg baktırdım 136 ydı canm ama önemli olan gebelik sınırını gectikten sonra 2 günde bir 2 katı artması. Herkesin değeri farklı oluyo
Lfrgdn aysegul-2509 benimde bugun 10. Gun yumurtlamadan sonra adete de 3 yada 4 kaldi korkudan test yapamıyorum 🤔 umarim bende gorurum o cift cizgi yi 🙏🏻
Lfrgdn inancin_annesi benimde koyu cikiyor son 2 gundur yumurtlama testim ayni yumurtlama gibi hemen hemen ama henuz yumurtlama uzerinden 10 gun gecti adetin bitiminden itibaren takip edemedim yumurtlamami doktor bana bu ay iki kere yumurtlama yasaya bilirsin dedigi icin ben hemen hemen gun asiri hep degerlendirdim bu ay adet bitiminden sonra da çok akintim olmustu bi ihtimal o zamanda yumurtlamis olabilirim diye dusunuyorum bir iki gun daha sabredebilirsem test yaptircam kanda cikardir insallah varsa bisey 🙏🏻