Ceremayel Elisam Sanırım bende öyle düzensiz sancılar var nst de çünkü doktorum önemsemedi. Sizin doktorunuz bişey söyledi mi?
Eylem01 Ceremayel gittim. Bebeğin kafası baya aşağı inmiş dün ki sancılarından dolayı dedi. Ama açılma YOk dedi. Tabi her an olabilir sinyalini de verdi. Kafası normalden de aşağıda. Kendini kasarsa falan olabilirmiş 🙏🏻
Ceremayel Eylem01 İnşallah sağlıkla vakitlerinde gelirler🙏🏻 Senin bebişin gelişimi 2 hafta öndeymiş sanırım. Bu da güzel bişey. Kaç kilo ?
Eylem01 Ceremayel uygulamaya göre Doğuma 33 gün var Ve benim bebeğim 2 kilo 800 gram olmuş 🙈🙈 boyu da 49 cm. Ama o kadar durmaz bebeğim. Belli erken gelecek
Aliyahyaannesi Ceremayel aynen canım sağlıkla kavuşalım yavrularımıza artık. Son zamanlar ağrılardan geçmiyor sanki
Busucan Ceremayel Valla öyle bi sancıyla gittim ki doğum yaparım diye de düşündüm🤦🏼♀️ Ama nstde düzenli sancı kasılmaya dair hiç birşey çıkmadı o yüzden alttan muayene yapmadı dogum başlatıcı etkisi olabilir kurcalamayalım dedi. Bol su içip yat dinlen dedi sadece sancılar normal sancılar 😕
BurcuYavuzSeymen Canım tam 35 haftalıkken girdim şimdi 35+6 oldum sancım çıkmadı ama dün gece özellikle kasık ve bel ağrısından uykumdan uyandım çok şiddetliydi şu aralar çok ağrıyor pazartesi kontrolümde sorucam
gunaynur Ceremayel benim 35te gittiğimde hafif sancım çıkmıştı 36da hiç bişey çıkmadı. Tabi doktor yine de dikkat et zorlama kendini dedi
Svcnn Ceremayel cok teskr ederm darsi insaallh sizlere olsun saglikla kucgnza almayi nasip etsn rabbm🤗