cncn ATLASSSSS birden oldu hiç bi belirti yoktu. Muayene oldum bebeği doğurtmak istediler istemeyince bi hafta bekleyelim dedi doktor
Yenianneadayi2208 cncn Ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama Allah bebeğine şifa ve dayanma gücü versin.Çok stres yapıp üzülmen bebeğine zarar herşeyden öte.Herşey Allah’tan.🤲🏻
Yenianneadayi2208 cncn Eğer bebeğin ve sen dayanabilirseniz 23. Haftaya kadar hayati olarak etkilemezse direnin kuzum.Bebeğinin hayata tutunma olasılığı 23. Haftadan sonra daha yüksek diye biliyorum.Ayyy Allah’ım şafi ismiyle şifa versin yavruna 🙏 Dualarım snnle ve bebeğinle.
Eymensmom35 Ilknur_degrrli1 bu nasıl bi yorum ya yorum yapmak için yapmayın. Zaten sıkıntılı bir durum oldugunun farkında annede siz dahada üzmenin peşindesiniz. Vazgeçin bu durumdan herseye muhalefet olmayın...
ATLASSSSS ATLASSSSS gönlünü ferah tut düşünme kötü şeyler.6 aylık doğan sağlıklı bebekler var.Dayanır o Allah 'ın izniyle.
demet56bungl canim benim ablam.6 aylik dogum yapti oglu 3 ay küveste kaldi simdi kocaman oldu tam 2 yasina basti gayette saglikli hersey allahtan 🤲
Birnese cncn Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah atlatır bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız. Umutsuz olmayın. Bol su için, armutun da suyu arttırma etkisi olduğunu okumuştum bir yerde. Hastaneyemi yatırdılar şu anda sizi?
Lsbebisim cncn Kuzum benım kuzenime de aynısı oldu sızıyordu su resmen doktoru müdahale etti. İyi bir doktordu şuan 37. Haftada sende korkma doktorunu iyi sec Allaha dayana
Esrakurukuz cncn benim kuzenimde oldu onunda kesesinde yırtılma oldu 15gün Zeynep kamilde yattı enfeksiyon için ilaç kullandı havuç suyu ve bolbol su tüketti şuan 34.haftada sorun kalmadı hala sızıntı şeklinde suyu geliyor ama suyu ve ilaçlarını ihmal etmediği için bu zamanlara kadar geldi
Esrakurukuz cncn ilk bir ay yattı evet kendini yormadı evin içindeydi ama sonra arabada kullandı gezmelere de gitti istanbuldaysab zeynepkamile git
sevgili_balik Allah şifa versin yardımcın olsun canım, inşaallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Beyzanur1995 cncn hastaneden ne dediler şuan size muayne oldunuz mu bugün tekrardan başka bi hastaneye gitseydiniz keşke bide
cncn Beyzanur1995 riskli gebelik olduğu için sadece araştırma hastanesi bakıyor özel doktorumda oraya yönlendirdi
Ebrar18 cncn akıntın nasıl sırf su gibi mi yoksa şeffaf akıntıyla beraber karışık mı . Allah tan umut kesilmez . Neler görüyoruz da şaşırıyoruz . Rabbim rızkını nasip etti ise yaşar zaten üzülme hiç