Gulsevin Özel sağlık sigortası yaptırıp özel hastanede doğum yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Şuan 2 aylık hamileyim. Sigorta yaptrsam olur mu ?
sevgicaner78 Gulsevin bildiğim kadarıyla gebe kalmadan önce özel sağlık sigortanızın bulunması gerekiyor gebelikten sonra yaptırmanızda karşılamıyor
Ballimon Gulsevin ben yaptırdım aynı sene hamile kaldım ama sonradan öğrendimki ilk sene doğumu karşılamıyormuş, yani hamile kaldıktan sonra yaptırmanız bi şeyi değiştirmez diye düşünüyorum
Ezgieknci Gulsevin canım bizde hamile kaldıktan sonra yaptırdık demir sağlık iki can sigorta netten araştır bak paketleri mevcut
Mutter Gulsevin bazı sigortalar hamileykende yaptırılabiliyor, bekleme süresi olmadan yaptırıp hemen kullanmaya başlayabilirsin. Sigortalab diye netten araştir istersen
Mutter Ezgieknci kullanan olarak hemen soru sorabilir miyim🙂 bende yaptırıcam bi kaç yerden daha Dün teklif istedim ama doktorumun anlaşması yok, nasıl yapıcak bilmiyorum bide ücretler çok yüksek mi?
Ezgieknci Mutter canım ben florya biruni hastanesi için paket aldım 4750 doğum sezeryan normal farketmiyo 8 kontrol hakkım var 8 tahlil daha ekstra bişeyler de var istanbul için küçükçekmece bakırköy tarafında oturuyosan doktorumu önerebilirim çok iyi
Demircimom İşyerinden dolayı özel sağlık sigortamız var kapsamına göre baya indirim oluyor ama doğum ücretini karşılamıyor muayene vs karşılanıyor
Mutter Ezgieknci izmirdeyim ben. Hastane de değil doktorum özel yeri var ama anlaşması yok, fatura kesiyorlarmış öyle olunca diye duydum ama detaylı bilgim yok. Çok teşekkür ederim , poliçe yapan yerle direkt görüşmek gerek sanırım.
Nursah06 Benim de eşimin işinden dolayı özeller ücretsiz buna muane Doğum hersey dahil bi tek oda süsleme ve fotoğraf çekimi dahil değil eşim bunun için para ödemiyor ama