EsraDeniz24 Merhabalar uygun araba ve puset takımı alan var Mı marka olarak nedir bilgi alabilir miyim lütfen 🙏🏻🙏🏻💫
minnakfasulyecim EsraDeniz24 Kuzum kiwi city way 5 in 1 e bakmanı tavsiye ederim yorumları o kadar güzel ki kullanış açısından bide ek ürünleri de içinde. Nasipse ondan alıcam bende içeriğe göre aşırı uygun 1.000 tl gibi ücreti var
Full EsraDeniz24 casual cadillac trona travel sistem tavsiye ederim. 2300den 1560 a dustu bugun e bebekte. Kacirmayin. Odul almis bir araba. Ve cok guzel
Nuryldrm EsraDeniz24 baby çare markası pusetle bebek arabasini aldık fiyatı hem uygundu hemde kaliteli
Haticemre21 EsraDeniz24 ben ebebek indrmden joie litetrax 3 travel sistem bebek arabasi siparis verdm tavsiye üzerine insallah bnde memnun kalırım 1700 den 1135 e düşmüştü fiyatı.
Gamzedngdn minnakfasulyecim bende kiwi nin o modelini çok beğeniyorum birde onun ana kucağı gibi küçük beşikli bir paketi var canım 1.300 tl gibi bi fiyata acaba o nasıldır öyle mi alsam diye düşünüyorum 🤔
Melike_ sifa_0123 e bebekten alanlar pekte memnun değiller simdi de yorumunuzu görünce tereddutte kaldim
Sesem E bebekten dün ki indirimden joie muze xl travel sistem 780 liraya aldık memnun kalır mıyım bilmem canyon alacaktık 900 liraydı çalışan yanına bile yaklaşmayın çok kötü dedi direk indirim varken aldık.
Sesem Mekamu bilemiyorum fakat canyon alanlarında pek memnun olduğunu duymadım sırf fiyat açısından tercih ediyorlar bizde öyle yapacaktık.
DilekD Dün e bebekten joie indirimi vardı. Normalde 1600 lira olan litetrax 3 modelini 1135 e aldık. Bu ay içinde tekrar 2 kere aynı indirim olacak. Haberiniz olsun
Full Efesevim ahh bende aldim ama 1850 tl ye. Keske bekleseymisim diyorum ama yapacak bisey yok sans.
Gamzedngdn minnakfasulyecim gitti gidiyorda 1300 ama kalitesi nasıl bilmiyorum satan bir mağaza bulup gözlerimle bakmak istiyorum bir kere 🥰
minnakfasulyecim Gamzedngdn Burda bi kaç kişinin yorumunu okumuştum bu arabayla ilgili çok beğenmişlerdi, sitede ki yorumlarda öyle tabi insan içine sinsin istiyor nerde satılıyodur ki acaba 😊