YagmurYagmurMustafam Yediğim herşeye dikkat ediyorum 6 aydır salçalı yağlı şeyler yemiyorum hep peynir yoğurt yumurta çorba meyve tüketiyorum ama 2 gündür midem çok yanıyor duramıyorum siz neler yaptınız süt işe yaramıyor Dr ilaç yazıyormu
Lamelif YagmurYagmurMustafam peynir mide yanması yapıyor maalesef gaviscon iyi geliyor ama ben çok zorlanmadıkça içmiyorum
Suheda YagmurYagmurMustafam yediklerine dikkatdr.etsen hamilelikte hormonlarin yükselmesinden dolayı midr kaslari gevseyip yediklerini geri itiyormuş doktor.tabikide ilaç yaziyor rennie vea gaviscon surup veriyorlar cok ise yariyor
YagmurYagmurMustafam NaimeYilmaz Dr tavsiye olmadan olurmu zarar ı varmı hamilelikte daha önce kullandım gastrit var bende çok iyi gelmişti teşekkür ederim
YagmurYagmurMustafam Lamelif midem yanacak diye doğru düzgün yemek yiyemiyorum artık göğsümün arasında inanılmaz bir acı var
NaimeYilmaz YagmurYagmurMustafam pek yemeyle alakası yok yanmanın hiç kasma kendını yemek konusunda her turlu yanacak 😊 bi cogumuz kullanıoruz sen yınede danıs arastır ıcın rahat etsın
Lamelif YagmurYagmurMustafam ahh bende çok oluyor tuhaf ama makarna çok iyi geliyor bana yatmadan 1 tabak makarna yapıyorum yoğurtla geçiyor 😅
Firuza Rennie diye bir ilach yazmishdi bana doktorum. Chiyneyip yutuyorsun, ardimdan su ichmiyorsun. Aninda etki ediyor.
4283eslem Ayva yiyorum alkalen reflu gastritim vardi hamileyken daha çok tavan yaptı midem ama ayvanın çok faydasi.oldu
YagmurYagmurMustafam 4283eslem hamile kaldığımdan beri yiyorum aş ermiştim ama bu aralar bıraktım tekrar denerim çok teşekkür ederim 😊
Burcu_06 YagmurYagmurMustafam Aynı dert bende de var reflüm de var tabi benim bende elimden geldikçe dikkat ediyorum doktorum bana gavisgon kullanabilirsin ağrıdıkça dedi bende öyle yapıyorum devamlı kullandığım bir şey değil bazen faydasını görıyorum bazen göremiyorum serumluk oluyorum
Fatmafatma YagmurYagmurMustafam ooo benim mide de cok yaniyor kahvaltıdan sonra fln hemen bir maden suyu iciyorm hafifletiyor yansada salcali vs yiyorum mecbur evladim icin beslenmek zorundayim yansın varsın midemizde
4283eslem YagmurYagmurMustafam yemeden önce ayvayı yumuşatmak icin oklavayla sulandiriyorum bu şekilde boğazına yerken takılmıyor cnm bilginize 😊