Nese_krc Merhabalar, 2 Li taramanızı kaçıncı haftada yaptırmıştınız ve ense kalınlığı kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?? Ben 11+4 te yaptırdım normal çıktı ama acaba erken mi yaptırdım diyorum??
pink01 Nese_krc hayır tam haftasında yaptırmıssınız 11-14 haftalar arası yapılıyor bende 12+6 da kan verdim 13+4 üm sonuclar cıkmadı daha 😅 ultrasonda ense kalınlığı 1.4 tü
Sevgigursoy Nese_krc hayır bende tam 11 de yaptırmıştım doktorum öyle uygun görmüştü iyi çıktı çok şükür
Elininanasi Nese_krc ben hiç yaptirmamiştim.doktorum 11 hafta bitdikde gel demişti.bende 13+2de gitdim.bana geç dedi artik.sadece cinsiyeti birde burun kalinliginu dedi.bebeyim dogulana kadar içim içimi yedi.aklima kötü şeyler geliyordu.Şukur bebeyim çok saglikli şu an 5 ay 16 gunluk.
Elininanasi Nese_krc Doktor kesin erkektir demişti.ama erkendir daha bile dedi bana.bende kiz hiss ediyordum hep.hiç inanmamiştim doktora.16 hafta bitsin gidicem net oyrenicem dediyim halde gitdim bebeyim kendini gostermedi.18 haftada gitdim bacaklar kapali.19da gitdim sirti dönük.21de gitdik elleriyle tutmuş.Hiç bir kiyafetini almamişdim.millet sorardi cinsiyeti ne diye.valla bilmiyorum diyordym inanmiyordular bana.sen kendin demiyosun derdiler ama inaninki bilmiyordum.sonra doktor beni ozel hastaneye renkli ultrasiona yoneltdi.23 haftalikken doktorumuz erkektir dedi.hayla inanmiyordum😂😂😂😂27 haftalikken netleşdi bizimki.erkektir pipisini gosterdi.ve 27 haftadan sonra alişverişini yaptim.Ismini Ali koyucam dedim.Alişveris 31 haftada tamamdi hepsi.dogurana kadar bile inanmiyordumda😁Ya kiz olursa belki diye.cok inamsizdim ben nedense.cinsiyetinj bilmedigim zamanlarda karnimi kizim yada oģlum diye sevemiyordum 😁😁😁