Sevimliars ablamın oğlu yeğenim bir buçuk yaşında onun çok az kullandığı gidemediği tüm giysileri aldım o çok alışveriş yapmıştı 20-30 zıbın 10 tane uzun kollu 10 tane kısa kollu kıyafetler filan baya bir vardı yenidoğan aldıklarının çoğunu giydiremedi o yüzden yenidoğan, 0-3 aylık çok almayın diyebilirim 6 aylık ve sonrası daha iyi oluyor ben o yüzden hiç Kıyafet almadım 10lu hastane çıkışı Civilden aldım bir de hemşirelerin hemen doğar doğmaz giydirmesi için alt üst şapka eldiven çorap vereceğim kan olabiliyormuş odaya gelince kendi aldığım takımı giydireceğim emzik emzik kabı askısı biberon nuk marka emzirme yastığı ve önlüğü bakım seti (tırnak makası, aspiratör, ateş ölçer vb. ) küvet,kova,maşrapa e bebek seti bornoz bebek arabası Kraft twist ana kucağı joie ağız mendilleri Müslin örtüler 2 büyük 2 küçük alt açma ıslak mendilleri pamuk şampuanı takım olarak hediye geldi Seba Med marka pişik kremi sudocream depend 1 paket bebek odası ablam hediye etti yoksa almayacaktım modokodan yaptırıyor dolap ve şifonyeri beşik alt açma ikeadan alacak yatağı nevresim takımı 1 tane aldım 1 tane daha alacağım alezi battaniyeleri triko çok lazım olacak yiğenimde öyle olmuştu ilkbahar yaz aylarında üşürse belki diye sırt çantası perdelerini ikeadan almayı düşünüyorum pijama almadım çamaşır deterjanı leke çıkarıcı biberon temizleyici alacağım korbell çöp kovası indirime girecek bu ay ablamda çok memnun kaldık tuvalete alışınca kendi tuvaletinde kullanacak biraz uzun oldu 😊 ben ablamdan dolayı şanslıyım sağolsun çok yardımı dokunuyor